Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Nasıldı sınav arkadaşlar ?
-
@odtüsbky hocam siz de mi ordaydiniz sinava mi katildiniz? . Soyleseydiniz oncesinde keske
-
@mülkiyeli45 cok kolay degil miydi ? Kyk dan da kolaydı bence
-
@mülkiyeli45 kolaydi. Biraz ingilizce belirleyici olur gibi geliyo. Ingilizce nasildi sizce arkadaşlar
-
Dünyanın en profesyonelce hazırlanmış sınavıydı:))Doksanlardan sonra zaman durmuş anlaşılan bu kurum için:)Bu arada sınav testti ve guy ayarındaydı ingilizcede barajı geçen diğerlerinde pek zorlanmamıştır ki ingilizcesi de zor değildi..
-
@del-piero tukenmez kalemle test cozdurduler ya optik isaretlemesinde insan 50 kere dusunuyo degistirme yok diye
-
@shady1 Sınavın tek düşündüren yanı o oldu zaten
-
@shady1 yok hocam. Nişanlım girdiği için onu bekliyordum
-
bana da kolay geldi sınav. ancak bazıları baya yanıltıcıydı, muhasebede klasik karşı tarafın kaydını sormuşlar tufaya düşürmek için.
ingilizce yds seviyesindeydi, bir de venedigin o 100 kanal sorusunda beynim eridi resmen. -
@shady1 Sınavdan "tükenmez kalem"i çıkarsan geriye ne kalır ki zaten:))
-
@slutsky kolay olması ekstra insanı tedirgin ediyor bence ya
-
@mülkiyeli45 he ya. Yemin ediyorum soruların içinde bir bit yeniği yok mu diye aradım durdum. Herkesi birden mülakata çağıracak kar anlasilan
-
@dogancay herkesi cagiramazlar cunku 4 kati sarti var.
-
@dogancay ingilizce belirleyebilir bence
-
Hukuktaki yerleşme hürriyeti sorusunu ne yaptınız arkadaşlar ?
-
@mülkiyeli45 o soru neydi, sınırlama sebebi değildir miydi
-
@mülkiyeli45 Genel ahlak
-
@del-piero bende onu yaptım hocam
-
@accosator evet hocam yerleşme hürriyetini sınırlama sebebi değildir di
-
kimse soru paylaşmıyor madem benden bi kaç katkı gelsin
toplu eylem-grev yasağı,yerleşme hürriyeti,rüşvet,memurluktan çekilme,artan maliyetli endüstri,mc yukarı kayar üretim azalır,tarım ürünü esneklik 0-1 arasında hasılat sorusu, iç talebi koruma sorusu canlanır belki buralar:)