Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Bitiş için 13 dedilerse biz yanımızda yeteri kadar kurşun kalem de bulunduralim ne olur ne olmaz
-
@accosator aynen öyle bddk her oturum için 3’er saat vermişti 5 oturum için klasik sınavda birleştirip verseler dahi 13 de bitmesi imkansız büyük ihtimalle test olacak geçmiş yıllarda uzmanlık ile ilgili sınavlar test olmuş ama bir yandan da yetecek kadar Tükenmez kalem getirin diyorlar. Yarın sınav mı vardı ya biz unuttuk derlerse şaşırmayacağım.
-
@keynesinabv evet bddk bittiğinde hava kararmıştı, bence kurşun kalem de bulundurmak lazım.
-
Şaka gibi bir süreç yaşiyoruz
Test ise niye tukenmez kalem getirin diyolar ki . Telefonu acan teftis sekreteri sanirim hicbir sey bilmiyolar. Allaha emanet her şey -
Sinava 1 gun kalmis her seyin belli olmasi lazim en azindan test mi klasik mi omu söyle de adaylar donus plani yapsin degil mi ayip ya
-
O sınav evraklarını teslim alan kadınsa bilgi almaya çalıştığınız o insan azarlamaktan başka bişey yapmıyor zaten Allah vere de kuruma girerim o zaman ona merhaba ben o telefonda azarladığın fakir ama gururlu gencim diyeceğim
-
Sınav 3 saatse geçenlerde yapılan ve 3 saat süren Dış Ticaret Uzman Yardımcılığı gibi kısa cevaplı sorulardan, 1-2 cümlelik tanımlardan oluşabilir. İktisattan taban fiyat hesaplaması ya da borçlar hukukundan bilmem neyin unsurları nelerdir yani Borçlar kanununda düzenlenen kusursuz sorumluluk hallerinden üçünü yazınız, sebepsiz zenginleşmenin unsurları nelerdir yazınız, muhasebede dönen varlık-duran varlık ayrımı nedir kısaca açıklayınız gibi cevaplanabilecek sorular sorabilirler.
-
@odtüsbky en rasyoneli bu oldu galiba.
-
@keynesinabv bence de kısa tanımlı olacak. Muhtasar beyanname nedir diyecek meselâ, çekirdek enflasyon nedir diyecek. Arkadaşın dediği mantıklı
-
@accosator muhasebe nasi olcak kisa kayitli mi
-
@shady1 kesinlikle :):):):)
-
Sınava kendini hazır hisseden var mı ?
-
Sinav sabahi ankara ya gelecek var mi
-
@keynesinabv aynen dostum tren 6.30da sen de erken yat hangi bolumdu senin
-
@shady1 iktisat senin neydi
-
@keynesinabv işletme başarilar dostum . Sana da @brzezinski ve herkese
-
Çevre Bakanlığından canlı olarak bildiriyorum. Sınava hukuk alanından 29, işletmeden 10, iktisattan 15, maliyeden 10 kişi girmedi. Mühendisliklere pek bakmadım ama çevre mühendisliğinde 2 kişi başvurmuştu. Biri sınava girdi. Mimarlıkta işe sınava katılım %100 olduğundan mimarlıkta işsizlik oranının daha yüksek olduğunu düşünüyorum. BTK gibi çay, SPK gibi de poğaça çay verirler diye geldim ama güvenlikçilere bekleyenlere çay ikram edecek misiniz diye sorduğumda gülerek "biz bile çay bulamıyoruz şu an size nasıl ikram edelim" cevabını aldım.
-
@odtüsbky ayıp artık yuh ya, biz de işimiz çıkabilir-zaten çalışamam o hafta başvurmayalım hiçbirine dedik. Yani hepsi işe girmemişse (mantıklı gelmiyor) tabi, lütfen sonrakilerde şunu yapmayın artık.
-
Pardon çevre mühendisliği dedim. Şehir ve Bölge planlamadan 2 kişi başvurdu ve bir kisi sınava girdi. Saat 10.00 itibarıyla imzaları saydım.
-
@odtüsbky iktisattan kıl payı kaçırmıştım sınavı. Ne diyebilirim ki.........