Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Hukuktan hatırladıklarım: 1)Yerleşme ve seyahat hürriyetinin gsn değildir 2)Toplu gösteri ve yürüş hakkının gsn değildir? 3)İdarede hangisi zamanaşımını durdurur? 4)Rüşvet ile ilgili hangisi yanlıştır? 5)Zimmet ile ilgili hangisi yanlıştır? 6)Memurluktan çekilen ne kadar süre memur olamaz? 7)Yapıldığı sırada konusu imkansız olan sözleşmenin yaptırımı nedir? 8)Gabin ile ilgili hangisi yanlıştır? 9)Hangisi irade bozukluğu hallerindendir? 10)Devlet memurlarının toplu eylemleri neye girer? 11)Hangisi Danıştay'ın ilk dereceden görev alanına girer? 12)Hangisi suçluların iadesine ilişkin yanlıştır 13)Heralde bir tane de idarenin susması ile ilgili bir soru vardı..
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Hukuktan hatırladıklarım: 1)Yerleşme ve seyahat hürriyetinin gsn değildir 2)Toplu gösteri ve yürüş hakkının gsn değildir? 3)İdarede hangisi zamanaşımını durdurur? 4)Rüşvet ile ilgili hangisi yanlıştır? 5)Zimmet ile ilgili hangisi yanlıştır? 6)Memurluktan çekilen ne kadar süre memur olamaz? 7)Yapıldığı sırada konusu imkansız olan sözleşmenin yaptırımı nedir? 8)Gabin ile ilgili hangisi yanlıştır? 9)Hangisi irade bozukluğu hallerindendir? 10)Devlet memurlarının toplu eylemleri neye girer? 11)Hangisi Danıştay'ın ilk dereceden görev alanına girer? 12)Hangisi suçluların iadesine ilişkin yanlıştır 13)Heralde bir tane de idarenin susması ile ilgili bir soru vardı..
*Gsn değil bu arada ösn:)
-
idarenin susması 60gün red sonra dava açma hakkı doğar,idari zamanaşımı süresi kefil teminat gösterilmesi mi ikrar mı öyle bişey vardı onu yaptım doğru mudur? bi de suçluların iadesi şıkları nasıldı hatırlayabilen var mı
-
@leonwalrasbey suçlunun iadesi hicbir sekilde yapilmaz diyodu o yanlis olsa gerek hocam. Uluslararasi adalet divanina taraf olmanin geregi durumunda verilebiliyodu
-
Bence alan sorularini degil de ingilizceyi konusalim
-
gönül ingilizceyi konuşmak ister de bünye el vermiyo maalesef:) bence de ingilizce belirlicek gibi alanda herkes iyi bi ortalama yakalar.İng de 70 80 yapan olursa büyük ihtimal mülakatta olur
-
Bana hukuk zor geldi, özellikle de anayasa hukuku çok zordu. Son 5 ayda girdigim 7 kurum sınavı arasında en zor hukuk sorularıydı. Hukukdan 60 geçemeyenler olur.
-
@sirius hukuk anayasa bana da biraz zor geldi tek değilmişim.
-
ne zaman açıklanırsa ki sonuçlar?
-
@bulut_xw minimum 4 hafta
-
@keynesinabv hocam sinav test ya isteseler 10gunde aciklanir. Baska bi üniversiteyr filan da yaptirmiyolar her sey kurumda biter.
-
@shady1 hocam sanmıyorum ama bakalım.
-
Bu sinav ne zaman aciklanacak ki acaba merak ediyorum. Arayip sorsak mi veya var mi arayan arkadaşlar?
-
@shady1 1 Aydan önce açıklamaz burası test olması falan önemli değil
-
@keynesinabv neden ? Cok fazla kisi de yok
-
@shady1 kendi uzmanlık sınavları var yeterlilik ona yoğunlaşmış durumdalar bizi ikinci plana attılar
-
@keynesinabv bizimki teftis ama. Yeterlilik almaya calisanlar uzmanlar. Bakanlığın birusuru birimi var. Teftis buna bakacak degil ya hocam
-
@odtüsbky hocam güvenlikçiye bi sorun ne zaman aciklaniyomus
-
Hiç gidişat hakkında duyumu olan var mı acaba
-
@herhangibiri bugun arayip soralim artik . Var mii gönüllü