Kuveyt Türk müfettiş yardımcılığı
-
Arkadaşlar kuveyttürk sınavına kabul alan var mı ? Birde kurum hakkında bilgisi olanlar var mı acaba?
-
Bana sınav daveti geldi hangi bir bilgim yok ancak;
SINAV PROGRAMI
09:30-10:00 Sınav Salonuna Yerleşim ve Kimlik Kontrolü
10:00-11:00 Sözel ve Sayısal Yetenek Sınavı
11:00-11:15 Ara
11:15-13:00 Alan Bilgisi/Teknik Alan Bilgisi Sınavı
13:00-13:45 Ara
13:45-15:15 Yabancı Dil Sınavızorlu bir süreç olacak gibi gözüküyor..
-
Aynı şekilde banada davet geldi . Kurum hakkında bilgisi olan birileri olsa çok iyi olurdu. Sınavın düzeyi falan nasıl acaba
-
Bana da davet geldi fakat araştırma yaptım hiçbir şey bulamadım sınav hakkında
-
Bütün şartlar uymasına rağmen bana davet gelmedi, mail attım bakalım sonuç ne olacak. Uluslararası Ticaret bölümü diye olabilir mi acaba.
-
@mülkiyeli45 @thequeenoftheguy sınavınız nasıldı arkadaşlar
-
İngilizce hariç iyiydi ama önemli olan ingilizce olduğu için kötüydü demek saha doğru benim açımdan
-
Gençler ben davet almadım. Hangi okullardan mezunsunuz? Ya da neye göre davet ediyorlar? Fikri olan var mı?
-
@bluephantom kardeşim ben Gazi mezunuyum ama neye göre çağırdılar bir fikrim Yok
-
@mülkiyeli45 test neyse de o metni birebir çevirecek adam vardıysa sınavda helal olsun valla
-
@ademsimit bencede
-
mail alan var mı ? Açıklanması lazımdı bugüne kadar.
-
Büyük ihtimalle yarın akşam sonuçlar açıklanacak hazır olmak lazım
-
Bana katılbizeden olumsuz sonuç geldi bir kontrol edin arkadaşlar
-
Olumsuz
-
Arkadaşlar, henüz bir dönüş alamamış olan var mı?
-
@ademsimit o çeviriden sonra umudum yoktu zaten ve bence ingilizcenin etkisi çok çok yüksekti
-
ingilizcenin etkisi cidden cok fazla böyle sınavlarda . Kusura bakmasınlar ama çok saçma tabiki etkili olmalı ama sen müfettiş alıyorsun be mübarek tercüman değil ingilizce yapıp alansız mülakata kalınması da saçma neyse kısmet diyelim kazananlar kardeşlerime mülakatta başarılar .
-
O alan sorularıyla alan bilen birisini aramadıkları da aşikardı zaten çok basit sorulardı
-
Kazanan herkese başarılar buarada