2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@ua1905, içinde söyledi: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
@aslan-reyiz o zaman o puana sırası kaçlardaymış acaba
Onu bilemiyorum hocam
-
@paretowilfredo üstad basvuruda dil şartını göremedim üst kurul olmasından dolayı kuşkulandım varmı dil şartı
-
@donniebrasco p32 den 27. sıradaydanız oturup çalışmaya başlayın hocam.Garanti sınavdasınız.
-
87,9 ile hiiç umutlanmıyorum.Puanı yetecek arkadaşlara başarılar
-
P32 den 27. değilim hocam, branş bazlı sıralamada 27.yim, p32 de 88 puanla 400 lerdeyim.
-
@donniebrasco branş bazlı değil hocam malesef.Bende 87,9 puanımla pek ümitlenmiyorum açıkçası.Bireysel tahminim 91+ile kapatacağı.
-
p32 82.14 le maceraya gerek yok
-
@conmaynard belki (d) grubundaki konulardan dolayı başvurmayan olur hocam deneyelim şansımızı
-
Branş bazlı sıralama yaparken ilandaki diğer bölümleride ekleyin öyle bakın. Burada branş sıralamasına bakmanızdaki amaç kendi bölümünüzdeki sıralamanızı öğrenmek değil. İlanda kadro sayısı iktisat:10, isletme:5,maliye:8 gibi verilseydi sadece kendi bölümünüze bakmanız gerekirdi.Bu iş için diğer bölümlerle birlikte basvuracağınız için amaç o bölümlerin mezunlarıyla yapılacak sıralamada kaçıncı olduğunuzu ögrenmek.
-
Hukuk kaça düşer acaba
-
Arkadaşlar meraktan soruyorum. P32-p33 te 91 ve üstü puanlarda sıralamalar ne alemde ? Genel sıradan bahsediyorum.
-
P32 92,05 puan, sıralama 109
Önümden 73 kişinin başvurmaması gerek -
İngilizce nerede ? Ben mı göremiyorum ?
-
Kurum iyidir, iş öğretir. Enerji zaten küresel bir kavram, önünüz açık. Kendini geliştireni özel şirketler kapar ya da kişi 40lı yaşlara geldiğinde istifayı basar danışmanlık bürosu açar. Başvuracaklara şimdiden başarılar.
-
@paretowilfredo saol hocam
-
94,75 le talibim
-
@oruçreis hayırlısı olsun hocam, sıralamanız nedir acaba ? teşekkürler.
-
@wearenotthesame hepimiz için kardeşim.sıralama 30
-
Ekonometri mezunuyum basvuramiyir muyum smdi
-
@ogt Malesef dostum. Bölümler sıralanmış tek tek.