2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
Ilan resmi gazeteye geldi dostlar. hayirli ugurlu olsun
-
Bence yds istememesi çok garip geldi. Zorunlu olmasa da ben yabancı dil puanı olanın daha avantajlı olacağını diye düşünüyorum. Şu mülakat ile alımların peşpeşe gelmesi de herkes adına çok kötü.
-
Parça parça sırf devletin herhangi bir kurumuna yerleseyim de hangisi olursa olsun deyince hiçbirisi olmuyor . Bir hedef belirleyip sadece ona kitlenince başarı geliyor . Çünkü daha önceden o hedefe kitlenenler kontenjandan dolayı senin önünde oluyorlar.
-
@suigeneris aynen kardeşim geçen sene aynı sıkıntıyı yaşadım bu senede aynı duruma düşmek istemiyorum epdk nında konuları farklı ama yds istemiyor mülakat yapacak ne olacağımız bellisiz cok iyi puanında olsa garantisi yok.Bunlarda insana başvur birdaha bu fırsat birdaha gelmez diyor
-
@bcd Kesinlikle yolunu yarım bırakıp başka yola saparsan eğer saptigin yolda senin önünde olanlardan dolayı yine yolu bitiremiyorsun. Aynı yolundan devam edersen elbet yol bitecektir .
( Vazgecmediysen ) -
İlandaki bölümleri ekleyip branş bazında sıralama yapınca sonuç böyle çıkıyor bu şekilde bakmak doğru bir bilgi verebilir sanırım.
-
@kizilderili İktisat bölümünü seçmemişsiniz sanırım.
-
@onuktekin aa haklısınız hocam kaçırmışım onu sanırım onuda seçince zaten sonuç belgemde yazan sıralamaya ulaşıcam sanırım gelmez bana
-
@kizilderili Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Gelebilir hocam. Herkes başvuracak diye bir durum yok. Siz yine de yapın başvurunuzu.
-
Evet arkadaşlar kurum hakkında meslek hakkında bilgisi olanlar varmı tavsiyesi olanlar varsa bekliyoruz. Üst kurul Bio neyini soruyorsun bunun demeyin adı mevkisi ne olursa olsun her meslek herkese göre değildir bu kurullardaki uzmanlıklar hakkında çok birşey bilmiyoruz. önceliği vmy olan birisi bu ilan için uğraşmalımı yoksa rızkını müfettişliklerdemi aramalı samimi tavsiyesi olanı bekliyorum
-
eskiden p5 puanı ile alırdı ve yds bunda etkili idi.
en azından yds D istemeli idi. -
Sıralama 51 artık bu sınavı kaçıramam. Öyle önüme gelen her sınava girmiyorum. Girenlerinde bir sebebi vardır elbet. İnsanları yargılamadan önce bir kendinizi onların yerine koymanız lazım. Şimdiden hayırlısı olsun.
-
Bu üst kurullara ne oldu anlamıyorum tamam kamu gözetimi ingilizce istemesin tamam rekabette istemesin ama epdk nasıl yds istemiyor anlamıyorum. Hayret yahu..
-
@monser rtük istemişti. bunların da istemesi gerekirdi. %20 yds etkisi olan P5 puanı ile alım yapılıyorsa en az yds d istenmeliydi. hata etmişler.
-
@galatasaray son uzman aldıklarında da istememişler yds cidden tuhaf tamam eyvallah sırf ingilizce biliyor diye kolayca kurumlara girilmesin ama ingilizce bu kadar da göz ardı edilmesin artık esamesi okunmuyor. Rtük 60 istemişti o da cok yüksek bir şey değil
-
Arkadaşlar hukuk kaçla kapatır bi fikriniz var mı?
-
Arkadaslar ben simdi maliye mezunuyum,sadece maliye grubu olarak belirtilen konulardan mi sorumlu olacağim sinavda ?
-
arkdaslar iktisattan gırsek ekonometri ve ıstatıstık cok zorlar mı bende hiç yokta ondan soruyorum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
Ilan resmi gazeteye geldi dostlar. hayirli ugurlu olsun
Pareto Bey siz yetkili birisine benziyorsunuz hukukun kaçla kapatacağına dair bir fikriniz var mı acaba?
-
@tuntirikos hocam sen bunu yazana kadar farketmemiştim. Bende şimdi ilanı okudum. Sınav, Kurumun görev alanına giren temel konular ile mezuniyet durumu dikkate alınarak belirtilen mesleki alan bilgisi konularından yapılır. ibaresi yer alıyor. Örneğin ben işletme mezunuyum ve bu şarta göre sınav konularım, İşletme Grubu: İşletme İktisadı, İşletme Yönetimi ve Politikaları, Genel Muhasebe, Muhasebe ve Finansman, Mali Tablolar Analizi, Üretim ve Pazarlama, Mikro İktisat, Makro İktisat ile kurumun görev alanına giren temel konulardan oluşuyor. Mezun olduğumdan beri işletme konularına adam akıllı bakmadım bile. Son kpss sınavında bile işletmeye üstün körü baktım 3 5 puan fazladan gelsin diye şimdi kalkıp klasik sınav için abanacağım ama yeterli olur mu bilmem.