2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@paca08 Yani doğru anlamişim hocam o halde, maliye mezunu maliye grubundan hazirlaniyor sözlü sınava. Kurumun görev alanina giren temel konular var tabi bir de işin içinde
-
@tuntirikos Aynen öyle hocam sanki kurumla ilgili daha çok soru sorarlar gibime geldi. Neyse işletme ile ilgili üç beş temel kavram bilsem yeter gibime geldi. Hadi hayırlısı diyelim.
-
@abd94 İstatistik ve İstatistik I-II olarak bulabilirsiniz internette ya da yaşadığınız yerdeki Açık Öğretim'de ve Ekonometri'de http://kisisel.ankara.edu.tr/politics.ankara.edu.tr/burca/ekonometri/
Aslında Talha Yalta'nın da var (I-II) internette ama gerek yok kasmaya.
-
Arkadaşlar diploma taratılmalı ve basvuru formuna eklenmesi gerek deniyor diplomanın fotoğrafını net olarak çeksem eklesem olurmu acaba ?
-
Aynı zaman dilimi içinde farklı bir iş ilanına veya aynı iş ilanı içinde farklı bir kadroya başvuramaz, sadece mecvut başvurunuzu güncelleyebilir veya silebilirsiniz.
arkadaşlar az önce kamu yönetimi bölümünden başvurumu yaptım. ancak şu ilk cümlenin ne anlama geldiğini acıklayabilecek var mı ??? ben şimdi başka sınava başvuru yapamayacak mıyım -
@hicks44 olur, ben hep öyle yapıyorum
-
@abdulaziz Bir ilanda 2 farklı başvuru yapamazsın + olurda kurum aynı anda 2 ilana çıkarsa sadece birine başvurabilirsin diyor. Diğer ilanlarla alakası yok doğal olarak
-
@abdulaziz Bu cümle benimde kafamı karıştırdı. İkinci bölümü anladık -bölümü değiştirip başvurayım gibi bir durum olmaz- ancak aynı zaman diliminde farklı bir iş ilanına ne demek? Başka kurumlara başvuruyu sınırlayamaz o halde başka ilana da mı çıkacak diye düşündüm o zaman da hak mağduriyeti olmaması gerekir ki başvuru bitmeden olması lazım insanların tercih yapabilmeleri için:/
-
Slm arkadaşlar ilanı kaç kez okudum sadece mulakat değil mi bu.
Bı arkadaşım sınav var diyor başvurmuyor.
Ben bişey atlamiyorum inşallah. -
@gizo11 SADECE MÜLAKAT
-
Arkadaşlar diplomayı internet ortamına nasıl aktarıyoruz?
-
@conmaynard fotografını çekip whatsapp web veya messenger yoluyla aktarabilirsiniz
-
@conmaynard yazıcı'sı olan bir internet cafe'ye gidip diplomanızı çekmenizi ve e-mail'inize atmanızı isteyerek yapabilirsiniz. e-mail'inizde de sonradan kullanılmak üzere hazır durmuş olur.
-
@patakute teşekkürler hocam.
-
@buhara eyvallah hocam
-
duyuruda görmedim ama emin olma açısından soruyorum herhangi bir yere evrak gönderme işi bunda yok sanırım:) ? bir de 87.11 puanlı bir garip olarak çok da umutlanmaya gerek yok değil mi buraları bize yar etmezler:)
-
@kazm evrak gönderme burda yok hocam, 92 küsür ile ben dahi umutlanamıyorum
-
@kazm önümde 70 kişinin başvurmaması gerekiyor ama muhtemelen sadece internet başvurusu olduğundan dolayı başvuru yapan çok olur gibi
-
@kizilderili Hocam bölüm sıralamasını yaptınız mı ? 92 küsürle önünüzde 70 kişi biraz fazla sanki.
-
Herkese merhaba, elektrik-elektronik gecen alimda p5(%20yds) 88 puan ile kapatmis bu sene yds olmadan P2 kacla kapatir?