Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@pawnex İtirazlarımızı makul şekilde dile getirelim arkadaşlar,ortada apaçık bir mağduriyet var.Sesimizi duyurma gayretinde olalım,mutlaka dikkate alınacaktır..
-
@del-piero Bence @Sirius arkadaşın söylediği gibi pazartesi teftiş kurulunu arayıp durumu anlatalım.Bu soruların spor genel kültürüyle alakalı olmadığını ciddi bir uzmanlık gerektiren sorular olduğunu falan söyleyelim.
-
@luthor Aynen arkadaşlar organize hareket edelim..Zaten durumu hemen sınav sonrası belirtmiştik yetkililere kendilerinin yaklaşımı da olumlu olmuştu..Pazartesi iletelim tekrardan..
-
@luthor evet kesinlikle şikayette bulunmamız şart en azından bunun için uğraşmalıyız bimer e yazarsak direkt kuruma da yazı gittiği için daha çok dikkate alınacaktır bu önemli lütfen şuraya emek verip gelen giren herkes bunu yapsın olmazsa zaten yine olmaz bizler de artık oyuncak değiliz gel git gir sorulara bak!!!! Herkes bimer e bildirsin arkadaşlar lütfen bunu dikkate alın.
-
Muhakkak kendileri de bir düzenlemeye gitmek zorundalar. Maliye müsade etmiş, ilana çıkmışlar, hazırlamışlar etmişler onlar da istemez bu saçma durumu. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi kesinlikle bu konuda Gazi ve Kurum arasındaki kopukluktan dolayı bu durum gerçekleşmiş. Şu şartlar altında ben cidden mülakata kalacak kişi sayısının iyi ihtimalle 20-30'u geçmeyeceğini düşünüyorum. Ki ben spor bölümüne gelmeden 10 sorum boştu, spor bölümünden sonra 10 soruya bakmadan hepsini e işaretleyip verip çıktım. Hepsi çözebileceğim sorulardı. Revize etmek zorundalar, organize bir şekilde şikayetler dile getirilirse bu sorun çözülür.
-
Demek istediğim o ki spor bölümüne ilk başta bakıp sınavı önemsemeyip erken çıkan, diğer bölümlere yeterli önemi göstermeyenler sayısı da düşünülünce kimi mülakata sokup müfettiş yapmayı düşünüyorlar acaba? Soruların açıklanmasına da daha var, revize için bir engel yok bana göre. 10 soruyu müfredat dışı de iptal et, ya da doğru say, spor bölümünden herkes geçsin barajı diğer bölümlere göre değerlendir. Bir daha da bu yaptığından ders al, Gazi'ye de soru falan hazırlatma.
-
Yalnız şaka maka şu haliyle bu sınavda tüm bölümlerden 60'ı geçip ortalamayı tutturan adamı mülakata sokmadan direkt müfettiş yapın. Sallayıp tuttursa o şansını takdir edip gene yapın o kadar diyorum yani.
-
@yldzkrc bimerle değil direkt kurumla irtibata geçmek daha doğru olur, dolaylı yöntemler vakit kaybı olur hanımefendi.
-
Bence bi sonuç çıkmayacak yönetmelikte öyle yazıyor vs denecek gidecek ama denemekte fayda var tabi.
Ama şöyle bi çözüm bulabilirler 10 soru iptal olsa 2 soru fazladan yapan barajı geçer. -
@iibfli_keynes kurumu da direkt arayalım tabiki dediğiniz gibi, ama bundan sonraki süreç için bimer hakkımızı da kullanabiliriz diye düşündüm, en azından kurumlara bu şikayeti iletme zorunlulukları var
-
Kurumun bu sene alım yapmasının sebebi önceki müfettişlerin büyük kısmının ihraç edilmiş olması,o yüzden mülakata az kişinin kalması onların da işine gelmeyecektir bu yüzden biraz baskı yaparsak sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.
-
@genclerbirlikli mülakata kalan illa ki 20 kişi filan olur hocam , o yüzden bence de önemsemeyeceklerdir çünkü istediklerini almış olurlar ama ben pzts e-mail atacağım , denemekte fayda var.
-
@iibfli_keynes bence 20 kişi kalmaz hocam sanmıyorum. Eminim girenlerin %90 ı benim gibi son gün ya da son hafta mevzuata ve genel spor bilgilerine( olimpiyatlarda hangi dallar var,atletizim dalları neler, hangi şampiyona/olimpiyat hangi yıl nerde düzenlenecek vb) bakıp girmiştir.
-
O değil sporu sallayıp tutturan inanılmaz avantaj elde edecek.Spor bizim beklediğimiz gibi olsa bu sınavda kyk gibi olacaktı.Bundada mülakata kalacak kişi sayısına sınır getirilmemiş.
-
@genclerbirlikli sadece bunlara mı o ettiğin duadan sonra ben gençlerbirliğini de araştırdım az kuruluşu transferleri filan
-
@genclerbirlikli bence istersek 1 ay bakalım spor kısmına şahsen benim aklıma bunlara bakmak gelmezdi biri dese bak bunlar çıkacak herhalde dalga geçiyor diye ti ye alırdım
-
@kazm ah be sgm bi gençlerbirliği sorusu sorsaydı ne havamız olurdu soru tahmin eden öğrenciler diye forumun reklamını yapardık
-
şunu da ekleyeyim ama o sorular yerine gençlerbirliğinin nerenin takımıdır yada kuruluşu ile ilgili sorular bile gelse daha mantıklıydı
-
@beşiktaş1903 katılıyorum hocam ben de sınavı soranlara böyle açıkladım, değil 1 gun ya da 1 hafta, 1 ay sadece spor çalışsam o konulara bakamazdım diye
-
Bence Gazi Üni. Kendini küçük düşürdü hic mi okumadın ilanı ona gore soru hazırlasaydın
İptal edilmesi lazım göz var izan var ilanda yazılan yerlerden cıkmadı. Yine insanların sorumsuzluğunun cezasını biz cekeriz.
Kim hazırladı acaba gaziden profesorler mi asistanlar mı yoksa sekreter mi