Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@müzmin-öğrenci Ankarada oturuyorum, işsizim, cebimde param yok, her sınava yetcek kadar yeterli puanim var. Mecburen önüme her çıkan sınava başvurmak zorundayım. İstediğim sınava başvururum bu benim en doğal hakkım.
-
her sınava başvurup girmemek ayıp baktın başka sınav açıldı git kaydını iptal ettir obürüne gir. yoksa nasıl her sınava başvurursun diyecek halim yok:D
-
@aslan-reyiz sagol kardes çok şükür..
-
@müzmin-öğrenci girmeyecegim sinava basvurmam, bakanliga gitmeye useniyorum zaten
-
Arkadaşlar genel spor kültürünü nasıl çalışacaksınız.Not,kitap veya herhangi bir şey buldunuz mu ?Burayı halletmeden diğer tarafları bitirmenin bir anlamı yok.
-
@sirius hocam bence de hakkınız ve duygusal kasıp beddua okuyanları hiç mantıklı bulmuyorum böyle bir şeyde beddua etmek zaten anlamsız. Bende başvurduğum bir çok yerin sınavına giremedim ama kimseye beddua veya küfür etmedim isterse keyfi olarak başvurup gitmemiş olsun. Sonuçta o benden çok çalışıp hak etmiş ve başvurmuş ben ancak neden daha iyi puan alamadım diye kendime kızabilirim. Ayrıca kurumlarda bazı sınavlarda zaten 20 katı çağırıyor ve o gelmeyen kişilerin çok da bir önemi olmaması lazım 1 kişinin gireceği yere 10 kişi bile sınava gelse yeterli diğer türlü kpss'nin eleyici özelliği kayboluyor ki kpss çoğu kurum sınavından daha zor. Bence müfettişlik ve merkez uzmanlık hariç kadrolarda doğrudan 2-3 katı mülakata çağırması gerekiyor kurum sınavlarında boşuna zaman ve para kaybı oluyor örneğin; guy 4 şıklı test sınavı tamamen bir saçmalık zaten soruların çoğu özgün değil geçmiş yıl veya kpss de çıkan soruları
-
@black valla çok iyi saçmaladın ha bu forumda bu kadar iyi saçmalayan var mı diye merak ederdim varmış demek ki. guy sınavı için ve sınava keyfi gelmeyeceklerin başvurusu konusunda özellikle ilk defa bu kadar toplu saçmalık okudum bir paragrafta tebrik ederim seni...
-
@kazm guy sınavı için yaptığım tespit mi saçma isterseniz tüm guy sınavlarına bakın hepsi bu şekilde ya önceki yılda çıkmış soruların aynısı ya da kpss sorularından 1 şıkkın eksiltilmiş hali veya 1-2 ufak değişiklik yapılmış hali. Guy sınavı asıl en saçma sınav doğru düzgün bir eleyiciliği yok en düşük yapan 80 civarı yapıyor bir tek bu yıl özgün sorular biraz fazla olduğu için bu sayı düşmüş olabilir.
Başvuru yapıp gitmeyenlere beddua etmek zaten çok mantıklı ya benim söylediklerim saçma... zaten 1 kişilik kadro için 20 kişi sınava çağrılıyor bunlardan en fazla 4-5 tanesi gelmiyordur sizce 1 kişilik kadro için 15 kişinin sınava gelmesi yetmez mi? gelmeyenlerin de hangi sebeple gelmediğini bilmiyorsunuz belki maddi yetersizlik belki sonradan çıkan bir sebeptir ama bilmeden beddua ediliyor bence bu daha saçma benimde bir çok sınava puanım çok küçük farklarla yetmedi ama kimseye kızmadım adam çıkmış küfür, beddua ediyor isterse keyfi gelmesin bu suç mu? böyle bir şeyi yapan var mı onu bile bilmiyoruz. Ben sınavdan sonra sorular nasıl diye bakacak iken adam gelmiş girmeyenlerin hesabını yapıp sınav için kurulan grupta beddua ettiğini görüyorum hiç hoş bir şey değil herkes Ankara'da oturmuyor belki sınav yerini bulamamıştır veya yetişememiştir onu bile düşünmeden konuşuyor ve bu her sınavda aynı şekilde oluyor artık bundan sıkıldım.
Ayrıca bir fikre karşı çıkmak için kendi fikrinizi orta koymanız gerekir sadece saçma demek fikir sahibi olmadığınızı gösteriyor
-
@black sırayla cevap vereyim sana madem;
- guy konusunda 2 yazılı sınavına girdim şık sayısının bir önemi yok ancak son sınav için söylediklerin yanlış bence gayet de mantıklı özgün sorular vardı hatırladığım kadarıyla ve emin ol bu sınav milat olacak ve diğer sınavlarda önceki sorularla alakasız sorular görebilirsin
- başvuru yapıp gitmeyenlere beddua müstehak demedim ben, beddua etmek ne kadar saçma ise senin söylediğin keyfi gitmeme de bir o kadar saçmadır. şimdi fikrimi beyan edeyim. söylediğin gibi suç değil elbet niye gelmedin diye yasal bir işlem başlatılmaz yada kurum bi işlem yapamaz ama gel gelelim yasadan üstün insanın vicdanı vardır. ve buradaki birçok kişi aynı yolun yolcusu olduğu için sırf suç olmadığı gerekçesiyle böyle bir şey yapamazsın sen yaparsan bizden birisi değil karşımızdaki birisisin demektir işsiz arkadaşlara kastın vardır.
-bende az farkla çok sınav kaçırdım ama bu konuda malesef senin kadar anlayışlı olamadım. çünkü zorunlu ya da maddi sebepler dışında sırf kendini tatmin etmek için başvurup gelmeyen adamlar tanıyorum ve bunlara küfretmesem de lanet olsun size dedim derim de.
-son olarak bende ankarada oturmuyorum hatta çok uzaklardan geliyorum her sınav için ve işsizim maddiyat konusunda sıkıntılarla geliyorum oraya ben bu kadar eziyetle gelip sınava giriyorken keyfi şekilde adamın sınava gelmemesi benim nefretimi ortaya koymama neden oluyor kusuruma bakma ve şunu diyemiyorum adam kpss de almış bu puanı istediği sınava girer!. bunu dememe vicdanım elvermiyor yasalar elverse de
-
@black cogu sinavda gereginden fazla kisiyi cagirdiklarina katiliyorum. Son girdigim kyk mufettisligi sinavina 25 kisi alacaklar 500 kisi cagirildi ve neredeyse tamami sinava geldi
-
@black dostum senin bakış açın şu noktada yanlış; kurum açısından 1 kişilik kadroya sınava giren 3 kişi de yetebilir ama giremeyen 17 kişinin o alınacak 1 kişiden daha kötü performans göstereceğini bilemezsin. Belki son sıradan girecek kişi çok iyi çalışıp herkesi gerisinde bırakacak?
-
Spor Genel Müdürlüğü hakkında genel bilgi ve
genel spor kültürü ile ilgili daha önceki yıllarda sorulan soruları bulamadım fakat daha önce yazılanlara baktım 638 sayılı khk, 3239 sayılı kanun, olimpiyatların tarihçeleri ,kim hangi yılda altın madalya almış, hangi spor dallarında yarıştık gibi şeyler yazıyordu . Bunları tek tek araştırmak çok zaman alır elinde not olan var mı? -
@dumbass evet ama zaten bir eleyici bir sınav yapılıyor ve siz 20 katını gibi yeterli bir sayıda çağrılırken bence o 20 kişiden 2-3 tanesi gelmese bir sorun olmaz. Kurum 25 katını çağırıyorum gelmeyenler için dese oradaki 5 kişi gelmediğinde gene aynı durumlar yaşanacak. Elbette 20. olarak gelen kişininde kazanabileceğini bende biliyorum ama bunun bir sınırı yok ki 50 katı çağrılsa 50. giren bile sınavı geçebilir ama o zamanda kpss'nin bir anlamı kalmaz. Ben zaten 20 kata karşı değilim gelmeyenlere beddualar küfürler edilmesine karşıyım zaten kurumlar gelmeyecek kişileri de düşünerek 20 katı çağırıyor hatta bazen 20 kişi alacaksa 25 kişilik ilana çıkıyor ve bu durumu elimine ediyor.
-
@black kpss'nin anlamı, kurum yazılı veya sözlü sınavlarının gerekliliği vs bunlar ayrıca tartışılabilir, ayrı konu. sen diyorsun ki "istersem keyfiyetten gelmem suç mu?" tabi ki suç değil ama bir şeyin doğruluğuna ceza kanununa bakarak mı karar vereceğiz? zorunlu sebeplerle sınava giremeyenlere zaten bir şey denmez, herkesin başına her an her şey gelebilir. ama zorunlu sebebin "ne kadar zorunlu" olduğu kişinin vicdanına kalmış.
-
Spor bölümüyle ilgili olarak birçoğumuz tongaya gelcez bu gidişle, sorulacak sorularla ilgili konu kapsamı çok geniş bir ibareyle yazılmış. Bu konuda bilgisi olan ya da herhangi bir tecrübesi olan paylaşımda bulunsa herkes için faydalı olur ve şuan en önemli konu bu bence
-
@harristodaro, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Spor bölümüyle ilgili olarak birçoğumuz tongaya gelcez bu gidişle, sorulacak sorularla ilgili konu kapsamı çok geniş bir ibareyle yazılmış. Bu konuda bilgisi olan ya da herhangi bir tecrübesi olan paylaşımda bulunsa herkes için faydalı olur ve şuan en önemli konu bu bence
Aynı şeyi düşünüyorum , nasıl 60 çıkacak buradan
-
@harristodaro İlan geldiğinde araştırmıştım biraz ve bazı sorulara denk gelmiştim. Bunları görünce, çalışacak vaktim olmadığı için sınava başvurmaktan da vazgeçmiştim Sizlere faydası olur inşallah. Başarılar arkadaşlar.
Hangisi bağımsız bir federasyon değildir?
20 saniye cezası hangi sporda vardır?
Paralimpik oyunlarında Türkiye kaç madalya almıştır?
2016 yaz olimpiyatları hangi şehirdedir?
2012 yaz olimpiyatlarında Türkiye hangi branşlarda altın madalya kazandı?
Pentatlon hangi spor dallarından oluşur?
Triatlon sırasıyla hangi sporlardan oluşur?
WTA İstanbul'u kazanan bayan tenisçi kimdir?
Voleybolda bir takım kaç kişiden oluşur?
Hangi spor yaz olimpiyatlarında bulunmaz?
İlk resmi olimpiyatlar ne zaman ve nerede düzenlenmiştir?
Atletizm federasyonunda en çok kaç üye bulunur?
Boğaz Köprüsü'nden atış yapan ünlü golfçü kimdir?
Vole hangi spor dalına ait bir terimdir?
Pentatlon dalları sırasıyla nelerdir ?
Milli formayı en çok giyen futbolcumuz kimdir? -
@fiscaldrag eyvallah
-
@fiscaldrag bu sınav hangi yıl yapılmış acaba biliyor musunuz?
-
@gazili 2013'te yapılmış.