Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Ben dün yine aradım bu Kez zorlu yollardan geçip mufettişe ulaşmayı basardim:) ne zaman açıklayacaksiniz dedim; hala araştırmaların devam ettiğini söyledi.
-
@yigidooo hocam emeğinizden ötürü Allah razı olsun ama kötü bir haber oldu bu :)) yakınnda açıklanmasını ümit ediyoruz hala
-
@royharper bu hafta çok kritik hocam seçim öncesi geldi geldi yoksa bu sürecin yolu uzun olur daha
-
@yigidooo araştırma derken güvenlik soruşturmasını mı kastetti müfettiş bey ?
-
Biz buraya GVS formu vermiş miydik
-
@texas hayır
-
Gvs araştırması değildir o zaman hocam.Liste de hazırdır 2 ay oldu onay gerekiyordur büyük ihtimal.Cunku bundan sonra tamamlanan KYK bile açıkladı zira onda mülakata kalan çok kişi vardı
-
@texas Sadece gvs araştırması yapılmıyor hocam kurumlar kendi imkanlarıyla aday kişileri soruşturuyorlar açıklamadan önce inşallah bu araştırmada sona gelinmiştir veya sadece onaya kalmıştır bence de bu hafta kritik seçimden sonraya kalırsa belli olmaz artık
-
80 küsür kişi eşit veya üst kurumları kazanmış inş bunu göz önüne alıp öyle açıklarlar diye dua edelim arkadaşlar.
-
@ecinar Mülakata da 160 küsür civari kişi girdiğini duymuştum yanlış hatırlamıyosam mülakata son giren arkadaşlardan şansımızı baya yükseltir dikkate alınırsa
-
@pawnex Hocam 160 kisi girdiyse girmeyen kisiler direkt bu baska bir yeri kazanan kisiler de olabilir
-
@luthor aynen hocam elbet vardır içinde onlar ama en azından kyk asil kazanan 17 18 kişi vardı sgm mülakatına kalan onlar 160ın içindedir
-
@pawnex Aynen hocam onlar kesin vardır ama öncesinde açıklanan ve aynı koşullara sahip kurumları kazananlar bence büyük ölçüde buna girmemişlerdir.Bizim bakmamız gereken sgm mülakatından sonra açıklanan kurumları kazananlar bu listede var mı?
-
@luthor benim demek istediğim aynı özlük haklarına sahip olan kurumları kazananların alınmaması hocam. Lakin sonuçların geç açıklanacağını düşünüyorum çünkü spor teftiş kurulu başkanı görevden alınmış illa ki bu durum bizi etkiler diye düşünüyorum
-
@ecinar kimdi kardeş teftiş kurulu başkanı ? bu kesinlikle etkiler bizim durumu
-
@iibfli_keynes insan kaynakları dairesi ile teftiş başkanını aldılar görevden. Buna karara gerekçesiz diyede imza atmayan müsteşar yardımcısını özel kalem emrine vermişler haberlerde yazıyordu.
-
@iibfli_keynes Mehmet nezir saidoğlu 1 haziranda görevden aldılar Kardesim o yüzden bu kadar uzadı tabi arayıp baskı yapsak nolur bilinmez
-
@ecinar bence seçim sonrasına kalacaktır ama sadece kişisel bir tahmin benimkisi
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu hiç bugünlerde ?
-
anlaşılan bugün de açıklanmayacak ben bir ümit demiştim