Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@pawnex Kyk’nın açıklanması olumlu bir durum bence demekki Bakanlığın durumunda yapılacak değişiklik alımlara etki etmemiş
-
@luthor aynen hocam süreçler birlikte ilerliyor hep denetçi alımını bilmiyorum ama sgm nin açıklanması yakındır.çünkü denetçilik direk bakanlıkta çalışacağı için bekletebilirler.
-
@pawnex Haklısınız hocam denetçilik ve gsb uzmanlığı etkilenebilir belki bu durumdan umarım etkilenmez ama
-
az önce aradım. bir gelişme bir bilgi yok cevabı aldım.
3124300968 -
bu hafta açıklanmasını bekliyordum ama fazla mı ümitli davranıyorum .?
-
@iibfli_keynes gönül ister ki öyle olsun. ama daha çok bekleyecekmişiz gibi hissediyorum.
-
Bende seçim öncesi bitecek diye düşünüyorum kyk geldiyse beklemek için bi sebep yok demekki gsb de
-
@pawnex görevden almalar falan sporu karıştırdı bence o yüzden gecikecekmiş gibi.
-
Bence de bayramdan önce açıklanacak. Kyk ve Sgm özel bütçeli olduğu için GSB'nin durumu etkileemz gbi duruyor
-
inş. dediğiniz gibi olur. çok fazla beklemeyiz.
-
KYK nın mulakatına daha çok kişi girdi o açıklanabildiyse bu kadar çabuk bu da uzun sürmez karamsar davranan arkadaşlara anlam veremiyorum benim tahminim bu hafta en olmadı önümüzdeki hafta açıklanacaktır
-
@royharper ben de polyannacilik yapan arkadaslara anlam veremiyorum demicem umarım dediginiz gibi olur.
-
@lasans soyledigimin neresi poliyannacilik ki, ilanin gelmesinden beri kyk ile es zamanli devam etti surec neden simdi karamsar bakalim, bence gereksiz su an karamsarlik bir iki hafta aciklanmazsa sonra ne zaman açıklanır belli olmaz artik deriz
-
@royharper inşallah ben yanılırım ve haklıymışsın derim.
-
Ya inşallah şu yasama uzmanlığını kazananlardan , kyk müfettişliğini kazananlardan tutup da burayı da kazandırmazlar bazılarına . Onların safdışı kaldığı ümidiyle şansımız arttı diye düşünüyorum.
-
@iibfli_keynes muhakkak etkisi olacaktır. En azından kurum.bunu hesaba katarak yedek liste belirlemelidir. Başka türlü bir kaçını aynı anda kazananların yarattığı boşluk yine ortaya çıkar.
-
Mülakat listesinde aynı düzeyde veya üst kurumları kesin olarak kazanmış 80kişi var arkadaşlar inş bu göz önüne alınır
-
@ecinar Kyk asil listesinde daha iyi yerleri kazanmış 2-3 kişi vardı. Kyk'yı ve GSB denetçişiliği kazananlar listede olmaz ama diğer kurumlara pek bakmazlar
-
Bence sadece aynı bakanlığa ait kurumlarda dikkat edilir, farklı kurumlarda mülakata girenlere bakimiyorlar malesef
-
bugün yarın açıklanır diye düşünüyorum