Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@firito haklısınız benden geçti malesef üçüde belki yeni girecek arkadas varsa sorabilir yada arayıp sorabiliriz ama telefonda net bilgi verirler mi bilemiyorum
-
@zyn1308 herkese sorulmuş demek ki dikkate almaları yüksek ihtimal
-
@firito hocam onu mülakatta hissettiriyor biraz,aynı kişiyi almazlar önceki senelerde de bu tarz olmuş genelde aynı dönemde alıma çıkıyolar zaten.
-
@pawnex o zaman çok iyi olur
-
@firito anladigim kadarıyla başka bir yerde müfettislik Kazanan varsa onları almıyorlar
-
@firito büyük ihtimalle öyle olur gibi hocam
-
@pawnex bana 2 3 defa sordu başka bir yer var mı diye bende yok dedim not aldı hemen
-
arkadaşlar aştiden nasıl ulaşabilirim mülakat yerine acaba ?
-
@iso22 kızılaya geç metro veya servisle. Zaten kızılaya 5dk mesafede
-
@iso22 ankaraya binip kızılayda inin.Ziya Gökalp çıkışından çıkıp sıhhiye yönüne doğru yürüyün aşağıda sağ tarafta zafer çarşısını göreceksiniz.onun sol tarafında büyük beyaz bina.altında lokanta var.
-
Bu hafta girecek arkadaşlar sonuçların tahmini ne zaman acıklanağını sorabilirler mi ? en azından bir fikrimiz olur
-
arkadaşlar dün girdim katılım tamdı. Bu meslekle ilgili bilgisi olan var mı turne süreleri, ortamı hakkında?
-
Bugün itibariyle mülakat sona erdi umarım kısa zamanda açıklanır hakkımızda hayırlısı olsunarkadaşlar.
-
spor denetçiliği kyk ve sgm müfettişliği ortak bir havuz oluşturularak değerlendirilecek ve kazananlar açıklanacaktır. Mayıs ayının ikinci yarısında açıklanacağını düşünüyorum en erken .
-
@iibfli_keynes sgm ve spor denetçilik mülakatlari bitti mi hocam kyk perşembe bitiyo
-
@aroma bitti hocam denetçilik biteli 1.5 ay oldu sgm de geçen hafta bitti
-
seçimden önce açıklanır mı ?
-
@iibfli_keynes inşallah açıklanır seçim sonrasına kalırsa daha çok bekleriz
-
bu arada gençlik ve spor bakanlığı aile sosyal politikalar ile birleşiyormuş adı da aile ve toplum bakanlığı oluyor . gerçi iş tanımını etkilemez diye düşünüyorum
-
Kyk daha geç bitmesine rağmen ve daha çok kişi olmasına rağmen açıklandı,umarım sgm de hafta içi açıklanır biter artık bu bekleme işi