Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Herkese başarılar arkadaslar. Mülakata giren arkadaşlar ortamla,komisyonla ilgili bilgi verirse cok seviniriz
-
mülakatlar nasıldı ortam sorular vs ?
-
zarf veriliyor 2 soru var bana bir iktisat bir hukuk geldi arkadaşlar. ayrıca 15 20 dk sürüyor. komisyomum tutumu iyi yardım ediyorlar ama kyk müfettişliği kadar yakın davranmıyorlar herkese başarılar.
-
Geçmiş olsun hocam hakkınızda hayırlısı olsun Hocam spor mevzuatı faln varmı 2sru alandan yani dmi ? Zarftan çıkan hariç soru geliyor mu ?
-
@birmagdur, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
kkınızda hayırlısı olsun Hocam spor mevzuatı faln varmı 2sru alandan yani dmi ? Zarft
allah razı olsun. yok hocam sadece zarftaki sorular soruluyor onun dışında kişisel bilgiler
-
@şarkışla teşekkürler hocam bilgilendirme için
-
@şarkışla çok sağol hocam bilgilendirdiğin için
-
Arkadaşlar ben de az önce çıktım.15 dk kadar sürdü.Kendini ve aileyi tanıtma faslından sonra zarf çekiyorsunuz.Maliye ve Borçlar hukukundan olmak üzere 2 soru geldi.Komisyon gayet ılımlı kasıntı bir ortam yok.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@texas tşkler hocam
-
@texas sorular nelerdi acaba ?
-
Transfer harcamaları nedir, çeşitleri, örnek vererek açıklayınız.Defi nedir açıklayınız
-
@texas genel itibariyle sorular çok zor değil gibi siz ne düşünüyorsunuz?
-
@hgrotius KPSS A öğrencisinin rahatça cevaplayabilecegi sorular bence
-
bugün girenlerden hiç ses çıkmadı her şey yolunda mı
-
Hocam mülakat 15,20 dk sürüyor ilk kısımda kendini tanıtıyorsın aile okul bilgileri soruluyor daha sonra zatf çekiliyor 2 soru çıkıyor bana borcun reddi ve monatryumdan farkı nedir
Gaiplik kararı nedir çıktı komisyon çok rahat ve iyiler. Zarftan çıkan harici soru sorulmuyor. -
@birmagdur hocam katılım durumu nasıldı?
-
Hocam benim grubmda eksik yoktu sordugumz kişide gnelde katılm tam dedi ama sayı vermedi
-
İki gündür ses çıkmıyor mülakatlar ne durumda giren arkadaşlar biraz bilgi verseniz çok makbule geçersiniz
-
@pawnex çok iyi niyetli bir komite stres yapmayın hocam bana muhasebeden iz bedeli ticaretten tacirin defter tutma yükümlülüğü çıktı
-
Şimdiye kadar girdiğim mülakatlardaki en tatlı en sıcak komisyonu yani 1 saat sürse sıkılmazsınız
Giren arkadaşlara bir sorum var sizede başka yerleri kazanırsan gider misin, dışarıdan gelenlere Ankara'da yaşamak senin için sorun olur mu tarzı sorular soruldu mu ve sorular cevaplanırken ellerinden geldiğince yardımcı oldular mı