Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Bu sınava da girmiştik zamaninda. Zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz da bu sınavı yapanlar neyi bekliyorlar hala ayıptır ,yazıktır. Bi kurum ertesi gün sınav sonucu açıklar kimi 10 güne mülakat aciklar. Kimi 150 günde mülakat açıklamaz. Herkes nasıl koşturuyorsaoyle düzen kurmuş
-
Açıklandı
-
250 kişinin girip 215 kişinin mülakata kaldığı, 35 kişiyi eleyen muhteşem eleyici sınav. Girme şansı %5ten %6.9 a yükselmiş böylelikle...
-
@genclerbirlikli Buna başvurmayıp bddk sınavına girdim. İyi ki de öyle yapmışım. Param cebimde kaldı valla. Gsb denetçiliği dışındaki 2 sınav da çöp.
-
Yani okdar kişinin içinden nasıl bir eleme yapcaklar acaba
-
@baumol katılıyorum
-
@baumol ben de katılıyorum hocam.4 katı gibi sınır koymadıkça mülakat hevesi kalmıyo insanda
-
Bu kadar çok kazanan varken hem kyk hem sgk için sıralama avantaj olur diye düşünüyorum.
-
@luthor, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Bu kadar çok kazanan varken hem kyk hem sgk için sıralama avantaj olur diye düşünüyorum.
Sgm olacak.(Allahın belası sgk beynime kazınmış resmen)
-
bence de 90 alan adam varken 70 alan adama kolay kolay öncelik tanımazlar diye tahmin ediyorum düşük alıp mülakata hak kazanan arkadaşlar bana kızmayın durum bu yani ben de aynı durumda olsam kabullenirdim bu durumu
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
sınav yapılalı iki buçuk ay geçti sadece sonuçlar açıklanmış bari açıklamışken mülakat tarihlerini de açıklasalardı bir de tarihler için bir bu kadar bekletmezler inşallah.
-
Mülakat tarihleri belli olmuş
-
@balanced nerde yazıyor hocam
-
@pawnex gsb nin sitesinde duyurulara girdiğinizde direk çıkıyor. Soldaki seçeneklerde yok şimdilik
-
@balanced Göremedim hocam,ne zaman başlıyormuş peki mülakatlar ?
-
@pawnex 9 nisanda başlıyor
-
-
@balanced Çok sağolun hocam,bu kadar erken yapmasına şaşırdım kyk sonrası bekliyodum hayırlısı olsun bakalım
-
Üst üste olması kötü oldu ya. Keşke daha sonra olsaydı