Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
eylül değil mi ? 9. ay dıyo
-
@erdemsrc pardon ılk sutuna ayı yazmıslar tamam
-
Benim mülakat kyk ile çakışıyor
-
@samet06 malesef benim de kyk ile çakısıyor
-
@erdemsrc iki kurumu da aradım. Sgm sorun olmaz yetişirsin dedi. Kyk komisyona iletecek
-
@samet06 güzel haber hocam sağolasın
-
Keşke kyk gibi belge isteselerdi giren sayısı biraz azalırdı.
-
@pawnex yine 200 den daha az kişi girer açıklanan çok sınav oldu.
-
Gsb 3alıma çıktı keşke açıkladkça mülakat yapsa dhada sayı azalırdı
-
Arkadaslar bunun degerlendirmesinde saf mulakat puanimi esas aliniyor yoksa kurum sinaviyla ortalamasi mi
-
@kullanici Ortalama hocam
-
@luthor gözün aydın luthorcum, şimdi gördüm kazanmışsın, dün gençlerbirlikliyi tebrik etmiştim ama seni şimdi fark ettim. Uğurlu olsun inşallah. Darısı bizlere.
-
@accosator Sağ ol hocam ama ben buradayım daha :):)Halk servise başvurmuştum ben işsiz kalmayalım diye.Kpss puanıyla devam yani
-
@luthor daha iyisi de olur inşallah o zaman
-
@accosator İnşallah hepimizin hocam
-
Mülakata nasıl ve nerelere calişmalı arkadaslar. Bide sanırsam uzun sürecek bu mülakat
-
Aştiden mülakat yerine nasıl gidebiliriz arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi
-
@texas aştiden ankaraya binip kızılay durağında ineceksiniz,ziya gökalp çıkışından çıkıp sıhhiye yönüne doğru dümdüz yürüyün ilerde sağ tarafta zafer çarşısı var hemen onun sol tarafında büyük beyaz bina spor genel müdürlüğü,yazısı biraz ufak yazıyor altında lokanta falan var.
-
Pazartesi girecek arkadaşlar özellikle spor kısmıyla ilgli verirlerse çok seviniriz
-
@pawnex teşekkür ederim hocam