Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@royharper bana sordulr hocam başka yere geçmek ister misin diye
-
Arkadaslar pek yazan olmuyor ben yazayım. Komisyonun tavrını kendi açımdan çok beğendim . Adayı gerçekten tanımaya çalışıyorlar. 2 soru soruluyor. Soruların içinden başka sorularda gelebiliyor ki bana geldi. Sorular giffen paradoksu ve idarenin yargısal olmayan denetim yollarını anlatınız ve idari vesayet kavramını aciklayinizdi. Rahat bir mülakat sizleri bekliyor hepinize basarilar arkadaşlar
-
@mithat-birden Yardımınız için teşekkürler.Peki katılım durumu hakkında bilginiz var mı hocam ?
-
@pawnex bugün 1.30 grubu tamdı. Tabi diğer günleri bilemiyorum
-
@mithat-birden tamamdır hocam teşekkür ederim,başarılar
-
Diğer giren arkadaşlarımızın da paylaşımlarını bekliyoruz
-
Bende girmiştim genelde yazarım aklımdan çıkmış.Komisyon diğer arkadaşların söylediği gibi gayet güleryüzlü ve saygılı kimselerden oluşuyor.Sizinle ilgili her bilgiyi not ediyorlar.Zarf çekiyorsunuz içinden alan soruları çıkıyor(2 tane).Bana idari vesayet ve hiyerarşi farkı ile devrenden kdv hesabı çıktı.Soruları okumanız ve toparlamanız için süre veriyorlar.Hazır olduğunuzda istediğiniz sorudan başlıyorsunuz.İlgili sorularla alakalı sorular gelebiliyor.Sıra beklerken çay ikramı var :):)15 dk civarı sürdü benim.
-
Ayrıca Gsb nin diğer ilanlarını takip ettiklerini söylediler.Bana kyk ya girecek misin dediler.Girmeyeceğimi söyledim.Girersen haberimiz olur bak dediler.Anladığım kadarıyla listelerde ortak isimler olmasını istemiyorlar.Buda olumlu bir durum bana göre.
-
@luthor dostum bir şeyi merak ediyorum kyk ya girecek misin diye sorduklarında nasıl sordular kısalmalı mı yoksa kredi yurtlar kurumu diye mi
-
@yasaklı bana Gsb denetçilik mülakatında doğrudan 'sgm ye girecek misin?' dediler ben bir kac saniye kaldım SGM? dıye sonra toparladım
-
@zyn1308 :))) teşekkür ederim bunlar bizden beter
-
@yasaklı kısaltmalar herkesin kolayına geliyor sanırım yine de beklemezdim
-
@yasaklı kyk ya diye sordular hocam :):)
-
Arkadaşlar bugün girdim. Öğlen ekibinde iki kişi yoktu belki sonradan gelmiş olabilirler ancak birisinin hakkı kesin yandı benden önceydi. Mülakat 15 dakika kadar sürdü. Ailevi ve memleket ile alakalı bilgiler sordular ilkin. Sonra zarfı çektim ve bu konuda şanslı olduğumu hissediyorum sorularım kanunsuz emrin ve verilen sipariş avansları hesabının ne olduğu idi. Girmeden önce teşkilatın görev ve kapsamını okumanızda yarar var. Genel bilgi olarak bu sgm ne yapar diye sordular. 5 kişiler biri bayandı. Çok hoş sohbet insanlar. Başarılar diliyorum
-
@tibeout geçmiş olsun tibeoutcum :):)
-
Nasıl gidiyor mülakatlar ses verin dostlar boş geçmeyelim günleri
-
@pawnex benim girdiğim gün 2 kişi yoktu. oradaki görevli ilk hafta gelmeyen cok vardı ama bu hafta ortalama olarak günde bir kişi gelmiyor diyebiliriz dedi
-
@zyn1308 yani 215 kişiden en çok 40 fire falan verilir o zaman sayımız yine çok umarım gsb 3 sonucu birlikte açıklar birinde olanı diğerine almadan çoğu kişi biyere girmiş olur,sağolun hocam.
-
@pawnex rica ederim ben gsb nin üç mülakatına da girdim hepsinde de diğerlerine girip girmeyeceğimi sordular o sebeple bence listelerde aynı kişiler olmayacak. yani Insallah öyle olur
-
@zyn1308 bunu aslında mülakata giren biri sorsa çokiyi olur