Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@ahobaba sınavdan önceki gün spor ile ilgili terimlere bakayım dedim biraz. Vole mole bilmem cahil kakmayayım dedim neyse dolanırken tuhaf tuhaf sınavdaki gibi kelimeler vardı bunlar çıkmaz diye okumadım onlar çıktı sonuç bir sene de spor çalışsak yapamazdık kimsenin aklına gelmez . Kurum mülakata kalan herkesi onaylayacaksa buyursun alsın. Ben yarın arayıp ayrıca bimere yazacağım.
-
Teftiş Kurulu Başkanlığının telefonunu bulamadım ben ya bulan varsa atabilir mi?
-
@luthor evet bene öyle yaptım
-
@paretooptimal hocam bende bimere yazacagim . Telefon numarasi bulursaniz biz de arayalim.
-
@ahobaba bakmadım daha hocam bulursam yazarım buraya
-
Ben de yarın kurumu aramayı dusunuyorum. Sessiz kalmayalim, ne kadar fazla sesimiz cikarsa o kadar dikkate alınma ihtimalimiz artar
-
bende arayacağım bir çare bulsunlar spor(!) sorularına
-
Teftiş kurulunun numarasını bulamadım ben de,direk genel müdürlüğü arayalım sesimiz ne kadar çok yerden duyulursa o kadar iyi olur,belki salladıklarımız tutacak barajı geçeceğiz ama bu yapılanın yanlış olduğunu değiştirmeyecek o yüzden hepimiz ilgilenelim lütfen.
T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Adres : Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ / Ankara
Telefon : + 90 312 596 60 00 -
Arkadaşlar yarın lütfen 5 dakikamızı ayırıp durumu kuruma telefonla anlatalım.Zaten mevcut durumda kaybedecek birşeyimiz yok eğer ciddiye alınırsak belki mülakat şansımız olacak.Hepimiz durumu biliyoruz zaten.Uygun bir dille sorular hakkındaki gözlemlerimizi iletsek yeter.Her ne kadar bende birşeylerin değişmeyeceğini düşünsemde belkide gerçekten kurumun bu sorulardan haberi yoktur ve bu durumu ciddiye alabilirler.İhtimal küçük olsa da denemeye değer.Hiç denemeyip bu duruma sessiz kalmaktan iyidir.En azından kurum yok biz böyle sorular istedik zaten dese bile kafamızda soru işareti kalmaz.
-
0312 430 09 68
Arkadaşlar GSB yi aradım.Sınavla ilgilenen birimin numarası yukarıda yazdığım numara.Az önce aradım sınavla ilgilenen herkesin toplantıda olduğunu ögleden sonra aramamı söylediler.Arayacak arkadaşlar bu numaradan öğleden sonra arayabilir.
-
Arkadaşlar bildirim gelince sizinle paylaşayım dedim. İtirazlarınız değerlendirilmiş sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@fiscaldrag ben ciddiye alacaklarını sanmıyordum ama bu ne hız, ilk mesai günü ilk saatlerde bunu değerlendirerek bi de duyuru yayınlamak? Helal olsun diyorum sadece, keşke her kurum bu kadar duyarlı davransa, gerçekten örnek davranış
-
@fiscaldrag ohooo ben sporu geçemiycem diye alanı üstünkörü çözüp çıkmıştım 1 saatte. Umarım onlardan barajı geçerim. Sağlık olsun.
-
çok bariz açık bir şekilde hak ihlaliydi , inşallah bu soruları herkes için doğru kabul edip 80 soru üzerinden değerlendirme yaparak mülakata kalacakları değerlendirirler. Şahsen ilk önce spordan başladım ve berbat geçmişti ancak alan sorularını yine de çözeyim demiştim, iyiki çözmüşüm.
-
eee... spordan geçen adama yazık değil mi peki... mülakatta bir sürü rakip çıkacak
-
@iibfli_keynes tabi şu da bir gerçek 20 sorunun hepsini iptal edeceklerini düşünmüyorum . İnşallah adaletli güzel bir değerlendirmeyle hakedenleri mülakata alırlar.
-
@hiktisatci o spordan geçen adam gelsin elini öpeyim
-
Helal olsun ya.Yemin ederim kuruma saygım arttı.Keşke her kurum bu hassasiyeti gösterebilse.
-
Ama suda bir gerçek 90 altı mülakata kalamaz
-
@ecinar mülakatta sınır yok