Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@genclerbirlikli haklısın ben sayı sınırlaması var diye düşünmüştüm valla merak ettim şimdi neler iptal edilecek kaç soru kalacak kalır mıyız kalmaz mıyız kafamda deli sorular
-
@kombassankoma bende aynisini yaptim ve komik bi durumdayız kimya dan hatirladiklarinla müfettişlik sınavında spor genel kültüründen soru yapıyorsun
-
Sayı sınırlaması yok mu benim bildiğim sıralamada ilk 60 a görenler mülakata cagrilacak
-
@sylmz o gsbde var sgm kyk gibi barajı geçen kalacak
-
@beşiktaş1903 gerçekten öyle hocam ne diyeceğimi bilemiyorum:) basit sporcu sağlığı tamam da kimya, biyoloji nedir. karbonhidrat-yağ-protein sıralaması bile çıktı.
-
@genclerbirlikli sevinsem mi uzulsemmi bilemedim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
sorular haksızlık yaratıyorsa kpss iktisatta iptal olan 3 soru da doğruydu benim. Hata varsa gereken yapılmalı. O sorular müfettişlik için değil fizyoterapistlik için so
kpss iktisattaki doğru yaptığın 3 YANLIŞ soruyla bu sınavdaki doğru soruları nasıl kıyaslayabildin anlayamadım ama bunu yapabildiysen daha fazla konuşmanın manası yok. senin vicdanına kalmış bir şey.
-
@hadinbahım, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
diye başvuru yapabilirsin. İdare ni
ben başvurumu yaparım tabi o önemli değil. geriye kalanların vicdan meselesi. ilanın tam tersi bir uygulama var sonuçta.
-
@hiktisatci bu sınavda da iktisatta ekonometri sorsalar, iktisatçılar yapsa ve diğer bölümler yapamasa iptal edilmesi gerekir mi gerekmez mi ?
Bence gerekir, çünkü sınav duyurusunda ekonometri yazmıyor. Bu da aynı şey, genel spor kültürü yazıyor, o sorular genel spor kültürüyle alakasız. O yüzden iptal edilmesi gerekir. İlla tane tane açıklayalım mı. -
@kombassankoma cooper testi , karbonhidrat yağ protein soruları genel spor kültürü sorusu mu ? bence bunlar da iptal olacaktır.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
bu sınavda da iktisatta ekonometri sorsalar, iktisatçılar yapsa ve diğer bölümler yapamasa iptal edilmesi gerekir mi gerekmez mi ?
Bence gerekir, çünkü sınav duyurusunda ekonometri yazmıyor. Bu da aynı şey, genel spor kültürü yazıyor, o sorular genel spor kültürüyle alakasız. O yüzden iptal edilmesi gerekir. İlla tane tane açıklayalımnerden biliyorsun genel spor bilgisi olmadığını? senin genel spor bilginin eksik olması sınavın iptalini mi gerektirir? bir başka nokta ekonometriyle iktisat arasında bağlantını yine anlayamadım sonuçta spor genel bilgisi sorulacak dendi ve spor genel bilgisi soruldu. sorunun zor olması seçiciliği sağlamak içindir.
-
@hiktisatci kendine iktisatçı diyip ekonometriyle iktisadın bağlantısını anlamayan birine bi şeyler anlatmaya çalışmak yersiz ve gereksiz. Kal sağlıcakla.
-
@iibfli_keynes ben geniş tuttum aralığı ki en azından spor bölümü de hesaplamaya katılabilsin diye, bence cooper testi gayet sayılabilir. diğeri için kafam karışık açıkçası ne olur ama dediğim gibi geniş tuttum.
-
Ne zaman bir sınav açıklanma zamanı gelse insanların gerçek yüzü ortaya çıkıyor.Başta sınır yokken ses çıkarmayanlar sınavı iyi geçince sınır koyulması gerektiğini savunmaya başlıyor.Şimdide sporun iptal edilmesini haksızlık olarak bulanlar çıktı piyasaya.Ya bu soruları bilerek yapan bir kişi bile yoktur.Herkes salladı sporu.Müfettişlik gibi klas bir mesleğede sallayarak şans eseri gireceksek nerde kaldı liyakat.
-
@genclerbirlikli
sen de biliyorsun iktisatla ekonometri arasındaki bağı sormadığı mı ama üste çıkmak için verdiğin mücadeleyi takdir ediyorum. sonuç olarak büyük ihtimalle bazı sorular doğru kabul edilecek. ben sadece benim gözümden de olaya bakmanızı istedim. yani doğru söylüyorsun desen ölmezdin. -
@hiktisatci siz gerçekten sorulan soruların genel spor bilgisi olduğunu mu düşünüyorsunuz, kurum bile bu itirazları dikkate almasına rağmen?
-
@luthor, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Başta sınır yokken ses çıkarmayanlar sınavı iyi geçince sınır koyulması gerektiğini savunmaya başlıyor.Şimdide sporun ip
haklısın kpss öğrencisi böyle çıkarcı oluyor. kendine yapılsa başlık açıp duyar kasar, vicdan kasar başkasına yapılınca ses çıkarmaz üstüne üstlük eleştirir. ben sadece benim gözümden bakmanızı istedim. sonuçta büyük ihtimal bazı sorular doğru kabul edilecek. ama haklısın öyle bir durum da var haksızlık olmuş demen seni küçük düşürmez. doğrunun yanında olmak gerek.
-
@jjgosso ben soruların zor olduğunu kabul ediyorum değerli arkadaşım. sadece sen kazansan ve böyle bir durum oluşsa nasıl olurdu diye soruyorum. yoksa sonuç olarak büyük ihtimalle bazı sorular doğru kabul edilecek. fazla da tartışmanın gereği yok
-
@kombassankoma 12 tane soru iptal olsun kimseye spor alanından sıkıntı çıkmasın . Kendi alanlarımızdan değerlendirilmek daha adil olur diye düşünüyorum kardeş.
-
@hiktisatci hocam sınava girenlere yapılan, farklı şehirlerden gelip de alakasız bir sınava girenlere (kurumun bile kabul ettiği ) yapılan bir haksızlık söz konusu iken, sizin ben bu alakasız soruları doğru bildim bana haksızlık yapılıyor tutumundaki feveranınızı yerinde bulamıyorum kusura bakmayın,iyi günler