Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@kubraalgz, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@gazi3
Taksirli suçun özelliği değildir sorunu diyorsunuz sanırım.hareketin iradi Olması,neticenin öngörülebilir ve iradi olmaması,dikkatsizlik ve ozensizlik,illiyet baginin olması,ortak kusur (cvp.ortak kusur)Aynen hocam bu soruydu teşekkürler
-
Kritik olan iktisat aslında var mı soruları hatırlayan babayiğit:)
-
@kombassankoma keynesle ilgili acayip sorular vardı onlar kaldı aklımda bi tanesi a şıkkı faiz oranıyla alakalı diğer şık yatırımın araçlarının karlılığı mı ne öyle bir şeydi
-
@kazm ben sermayenin marjinal etkinliğinin artması yaptığımı hatırlıyorum bir soruyu
-
@kombassankoma
Bi soru vardi kamu harcamaları bono ile finanse ediliyor daha sonra bu piyasadaki bonolar geri satin alinio parasal taban ve banka rezervleri nasil değişir diye neydi cevabi ? -
@kubraalgz banka rezervleri değişmez parasal taban artar yaptım
-
@ecinar Bende
-
@kombassankoma yatırımların faiz esneklikliği ile ilgili soru vardı o da ıs bin dikleşmesi olcaktı
-
Muhasebe sorusu cevap 1,0000 yaptım
-
Bilanço hesabındaki soruları soruyosan
60.000
10.000
0.667 -
Acaba yarın soru ve cevaplar tümüyle spor bölümü de incelenmiş bir şekilde mi açıklanır yoksa inceleme bitene kadar soruların acıklanmasıda durur mu sizce
-
@zyn1308, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Acaba yarın soru ve cevaplar tümüyle spor bölümü de incelenmiş bir şekilde mi açıklanır yoksa inceleme bitene kadar soruların acıklanmasıda durur mu sizce
Bana soruların tümü acıklanır iptal varsa belirtilir gibi geliyor
-
@gazi3 umarım öyle olur o kadar çok şey bekliyoruz ki bir de bunu beklemeyelim artık
-
@zyn1308 aynen öyle yarın herşey belli olur umarıım
-
yine açıklanacak yine iptal olan sorular doğru işaretlediklerim olacak hangisini yanlış işaretlediysem onu iptal etmezler kpssde de böyle oldu yine böyle olacak kara talihim
-
@kazm bence o 11 soruyuda iptal ederler
-
@sylmz tamam işte o 11 i doğrudur diğerleri yanlıştır:) işin şakası bi yana ne kadar çok iptal olursa bizim için o kadar iyi baraj geçme şansı artar böylelikle diğer alanlardan iyi yapan arkadaşlar öne geçer daha adil olur bu şekilde
-
@kazm o kadar da şanssız değilsindir
-
@sylmz, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@kazm bence o 11 soruyuda iptal ederler
Bende öyle düşünmek istiyorum ama insiyatifi sınavı yapan kuruma bırakmıslar sanki
-
@gazi 11 soruyu da iptal etmeseler neyi kriter alacaklar ki bu sefer o soru kolaydı iptal edilmesin bu zordu iptal edilsin gibi şikayetlerle ugrasmak zorunda kalırlar