Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
- sözleşmeler hangisine aykırı olamaz kamu düzeni flan vardı siklards
17)medeni kanun dürüstlük
- sözleşmeler hangisine aykırı olamaz kamu düzeni flan vardı siklards
-
@kombassankoma irtikap demek istedi sanırım.
-
@luthor
Bu kendisine veya baskasina yarar sağlayan bulunduğu nüfuzdaki gorevi kotuye kullanan kişi irtikap rüşvet zimmet görevi kötüye kullanma gibi sıklar vardi. -
@luthor evet hocam
-
Yürütmenin idari görevlerinin cevabı ne olacaktı hocam @Kubraalgz
-
@sylmz ben bakanın görevden alınması yapmıştım
-
@sylmz din kurallarına aykırı olamaz şıkkı vardı galiba dimi hocam
-
@sylmz
Ben başbakan atamasi yaptm yanlis ama diğer sıklari hatirlayamadm -
@kombassankoma kamu düzeni sorusuyla bahsettiğiniz soru farklıydı bahsettiğiniz sorunun siklarinda din ve vicdan ibadet özgürlüğü diyanetin ayrı bi Fonk olması falan vardi ama tam hatirlayamadim
-
@sylmz sözleşmelerin aykırı olma sorusuydu bahsettiğim hocam dün kurallarına aykırı olması şıkkı
-
Ben kamu düzeni yaptım ama emin olmayarak işaretledimistim @kombassankoma
-
@sylmz bakanın başka bir bakana vekalet etmesi idari fonksiyon dur cvp oydu arkadaslar
-
@Ecinar doğru bende onu yaptım şimdi aklıma geldi deminden düşünüyorum o soruyu naptim diye Allah razı olsun
-
Şıklarda illiyet bağının olması gibi bi soru vardı hatırlayan var mı ?
-
@gazi3 taksirin özelliklerinden biri değildir sorusuydu
-
@kombassankoma onun cevabı kamu düzeni sanırım hocam kanunda yazıyordu
-
@gazi3 soru kökü olumsuz değil miydi ben öyle hatırlıyorum da.
-
@gazi3
Taksirli suçun özelliği değildir sorunu diyorsunuz sanırım.hareketin iradi Olması,neticenin öngörülebilir ve iradi olmaması,dikkatsizlik ve ozensizlik,illiyet baginin olması,ortak kusur (cvp.ortak kusur) -
@sylmz valla işin aslı soruyu da hepsi siyasal fonksiyonu dahildi ama dedim doktrinde tartışmalı ise bir odur dedim onu işaretledim ama emin değilim
-
@kombassankoma, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@gazi3 soru kökü olumsuz değil miydi ben öyle hatırlıyorum da.
Pardon hocam sorular karıstı bende kamu düzeni dediğim sözleşme serbestliğinin istisnası olan soruydu