Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@del-piero hocam sen onu boş ver de su soruları ne zaman göreceğiz onu de hele sporunu geçtim diğer kısımlarda sıkıntılı 00:00 da mı göreceğiz gece ayın 20' sinden siz ne anladınız? ben bugünü anlıyorum ?
-
2 saatin dolmasına yarım saat kaldı,sanki fidyeciden haber bekliyoruz
-
@pawnex hahahah bu iyiydi hocam
-
@kazm 'Bugün açıklanır' dedi işte..Ona rağmen sonuç bekleyen aday septizmi ile ''kesin'' mi diye de sormayı ihmal etmedim..O da ''2 saate falan açıklanır'' dedi tekrardan
-
bgn açıklanacağını sanmam,bakanlık ve genel müdürlüğün bütçe görüşmeleri vardı mecliste.
-
Valla heyecan yapmıyorum hiç,siz de unutun bence...Şimdi açıklanacak antin kuntin 1-2 soruyla olmayacak sonra 2,43 yerine 2,42'yi işaretlediğim ana lanet falan okuyacam,gerek yok ya böyle kafa rahat:))
-
@uur242 hocam ne alakası var tüm personel mi oraya gitti.
-
duyuruda 20’si yazıyor ve güncelleme yapılmamışsa bugün açıklanır bence.
-
tarihin 21 olmasına son 3 saat 37 dakika
-
ilan bekliyoruz , sınavı bekliyoruz , soruları bekliyoruz , sonuçları bekliyoruz , mülakat tarihi bekliyoruz sonra mülakat sonucu bekliyoruz , mülakat sonucundan sonra atanmayı bekliyoruz. Kısacası beklemekle geçiyor ömrümüz
-
gazisem gidip de sadece soru kalıbında teknik olan şeyleri iptal ettiyse sıkıntı. merdivenden inerken hangi kas kasılır? ''aa bu soru basit gayet açık geç'' kafasında cevapların spor kültürü için absürdlüğüne bakmazsa eğer sıkıntı.
-
@kombassankoma bence sınavdan sonra kurum bu iptal olacak soruların kararını gazisem e bırakmamıştır diye ümit ediyorum
-
Bu saatten sonra açıklanır mı sizce?
-
@luthor ben beklemekten vazgeçiyorum.
-
@nilayfb sen git hadi ben söylerim gelince
-
@nilayfb Ben de vazgeçmek istiyorum ama 5 dk sonra e-devletten kontrol ederken buluyorum kendimi
-
@del-piero hocam bi daha mı arasan? ya da hangi numara biz arayalım
-
@murky Aradım hocam açmıyorlar..ki Gazi'de şuan in-cin top oynuyordur..Numara 0312 216 16 86 bu arada..
-
@del-piero anladım, teşekkür ederim hocam. Öyleyse ben de ümidi kesiyorum artık ne yapalım ders çalışmaya devam.
-
@del-piero hangi akla hizmet 2 saat dediler acaba çok ilginç.