Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
İyiki spor sorularını iptal ettiler diye kurumu övdük.Hemen şımardılar
-
@luthor inşallah etmişlerdir o konuda da net bir şey yokki hala
-
Şu foruma bir güncelleme yapsalar ya açıklanınca falan telefona bildirim gelse bizde açıklandı hevesiyle girip başka konuşmalar okumasak
-
arkadaslar e devlette var sorular
-
Geldi arkadaşlar sorular e devlette
-
10 soru iptal vay be. 17'si spor 81 doğru ile kaldık bakalım.
-
İptaller dahil toplam 83-ing hariç
-
Pdf atabilecek var mi ?
-
vay anasını sayın seyirciler en sevdiğim, en başarılı olduğum derslerden biri iktisat maliye ve muhasebe full ve ben iktisattan baraj altıyım nasip değilmiş.
-
http://www.gsb.gov.tr/Duyurular/
SINAV SONUÇ DUYURUSU
21.12.2017
Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı bölümü 16.12.2017 Cumartesi günü Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçekleştirilmiştir.Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİSEM) Sınav Komisyonu, spor bölümünde soru kitapçığı türlerine göre aşağıda belirtilen soruları, adayların sınav sorumluluk alanı dışında olması nedeni ile iptal etmiş bulunmaktadır. Sınav Protokolü gereği, iptal edilen sorular tüm adaylar için doğru yapılmış kabul edilecektir.
Sınava katılan adayların soru ve cevaplara ilişkin varsa itirazlarını gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak Teftiş Kurulu Başkanlığının “Süleyman Sırrı Sokak No: 3 Kat: 4 Yenişehir/ANKARA” adresine en geç 28.12.2017 Perşembe günü saat 18.00’e kadar ulaştırmaları gerekmektedir.
Duyurulur.
Sınav soruları, cevap anahtarı ve optik cevap kâğıdınıza ulaşmak için tıklayınız.
İPTAL EDİLEN SORULAR :
A Kitapçığına göre; 88, 89, 90, 92, 93, 95, 96, 97, 99, 100.
B Kitapçığına göre; 84, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 94, 95, 98.
-
Hukuk full muhasebe 3 Maliye 4 iktisat 9 yanlış kaldım ya
-
erkeklerde voleybol file yuksekligi 2.43 degil mi niye 2.41 yazmışki?
-
@25torsteinn bende 243 diye biliyorum
-
aynenn googlede yazıyo zaten yanlıs yazmışlar
-
İktisatta yanlış soru var mı arkadaşlar 1 soru lazım ya
-
@zyn1308 bayanlar için 2.41 olması lazım yanlış yazmışlar
-
@25torsteinn itiraz etmeyi düşünüyor musun?
-
@zyn1308 duşunuyorum ben barajı geçtim ama burada forumda olmayan arkadaşlar belki doğru yapmıştır boşuna hakları yenilmesin arayalım
-
@25torsteinn ben Ankara dışındayım dilekçe ile itiraz ediliyor posta parası vermekten gerçekten yıldım baraj konusunda sıkıntı yaşayan Ankara'da olan bir arkadaş varsa o etse gercekten cok güzel olur.
-
@satrab iptaller dahil 82 benim de hocam tebrikler