Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
soruları hazırlayan Gazi Üniversite mi? Sınav konularına bakılmadan mı sorular hazırlanmış? 10 iptal çok fazla olmuş.
-
şimdi sporda 10 soruda 6 dogru ne olacak barajı gectımmı?
-
Barajı geçen arkadaşlar lütfen artık kazanın da önümüzden çekilin. Sizinle yarışmakta çok zorlanıyorum
-
@lewiscook o sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum
-
hukuk 15
iktisat 12
maliye 18
muhasebe 15
spor 15
toplam 75, ing 101 saatte çözülen sınav bu kadar olur
-
spor 15 nasıl oluyor 10 soru var
-
@müzmin-öğrenci 10 iptalle beraber 15
-
@genclerbirlikli haa o zaman bende barajı gectım 16 ya 4:D
-
@müzmin-öğrenci duyuruda yazıyor ya hocam, iptal edilenler doğru sayılacak diye
-
@sylmz ithal malların yurtdışı ihraç malların yurtiçi talep esnekliğinin 1'den büyük olması gerekmiyo muydu?
Bir de kota ve tarifeler fiyatı arttırır diye biliyorum. Bu iki soruya bakmak lazım -
İktisattan ya ben anlamadım yada soruda bir sıkıntı var yatırımın faize duyarlılığı ile ilgili bir soru iptal arayan arkadaşlar iyi bilen birisine isterseniz gösterin soruyu..
-
@alexdesouza tam tersi olacak hocam ithal malların yurtiçi,kota ve tarie sorusunda da verilen cevap doğru ama iki şık doğru olabilir dediğiniz gibi.
-
@alexdesouza onlarda sıkıntı yok hocam kitaptan baktım doğru onlar Philips eğrisi ozdeslik sorusu ve yatırım esnekliği sorularını araştırıyorum şuanda
-
sınav günü ilk spor sorularına baktım ve geçemiycem nasıl olsa diye öylesine alan sorularını çözdüm ucu ucuna barajı geçtim, geçmemiş olsaydım laflar hazırlamıştım neyse kyk gsb sgm soruları açıklandı baktık iyi hoş güzel de gerisi ne olacak ne zaman açıklanacak ve listeler belli olacak ? sadece doğru sayısını bilmekle olmuyor maalesef
-
Hukuk 16
İktisat 17
Maliye 17
Muhasebe 18
Spor 18
İngilizce 9
Çok şükür -
iktisattan patladık en iyi bildiğimden yada ben bildiğimi sanıyormuşum...ıs-lm sorusu var ayrıca o yanlış zannımca
-
@genclerbirlikli tebrik ederim hocam biz sonuna kadar yaptık da noldu iktisattan yalan olduk:)
-
hukuk 19d
iktisat 15d
maliye 18d
muhasebe 19d
spor 19d(10 iptal içinde)
ing 5d -
@kazm neyi yanlış hocam
-
@erdemsrc hey maşallah