Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@gag Hocam bende fiyat artışı yaptım ama fiyatları düşürmeye yönelik tarife olabiliyor mu?Tamam kota kesin fiyat artırır ama tarifenin fiyatları düşürdüğü bir durum var mı?
-
Sorular nerede yayınlandı arkadaşlar, link yollarmısınız ?
-
81 doğru toplam ing. Hariç,Sorulara geniş bir şekilde bakamadım itiraz edilecek yanlışlıkta soru varsa ben de hepsinden barajı geçmeme rağmen itirazda bulunacağım vakitlice.
-
Arkadaşlar kota sorusuna kesin itiraz edelim. O bizi kurtaracak inşallah.
-
Link verecek olan yok mu sorular için ?
-
@antimülakat evet hocam spor soruları 20den 10 iptal edilip herkesin doğru sayıldı böylece herkes sporu geçmiş oldu aksi halde imkansızdı zaten bir kişinin bile geçmesi, tıp ve biyolojiden oluşuyordu sporla ilgisi dahi yoktu.
-
@luthor hocam tarife fiyatı düşürebilir günümüzde genelde vergi ve harçlar hasılayı arttırmak için kullanılıyor ancak teşvik amaçlı indirimlerde olabiliyor dolayısıyla yurtiçindeki üretim artacak verili malın cari fiyat düzeyi düşecektir.
-
@25torsteinn cevaplar nerede ulaşamadım ?
-
@yldzkrc üzüntü verici hatta fiyasko. Kendi üniversitem olsa dahi kesinlikle bir daha böyle bir sınav için soru hazırlanması istenmemeli. Telafisi olmayan hata yapmak hiçbir kurum veya kuruluşun hatti değil.
-
@sucuklu_oralet cevap kağıdını görüntüleyemedin mi orada belirtilmiş cevaplar
-
@antimülakat kesinlikle katılıyorum hocam benim de okulum ama yüzümüzü düşürdü maalesef.
-
@hadinbahım ihtimal var mı hocam iptal olma açısından, soruları inceleme fırsatım olmadı fakat bende 11 doğruda kaldım iktisatta
-
Arkadaşlar is-lm ve voleybol file sorusu tam itirazlık bence.Sınırda kalan arkadaşlar dikkate alabilie.
-
kota sorusu bencede yanlış her iki durumda da yurtiçi fiyat artar
-
@harristodaro hocam kitaptan incelemedim fakat eğer kitap fiyatı arttırır diyorsa o iş bitmiştir. Fakat elden belge ile itiraz etmek gerekiyorsa. Ankara'dan bir kaç arkadaş bunu yaparsa çok makbule geçer
-
voleybolda file sorusunun cevabı 2.43 olcak net bilgi bayanlarda 2.41 cevabı yanlış vermişler
-
@luthor A kitapçığında 38. soru mu hocam IS-LM sorusu? @hadinbahım 2 gün önce döndüm bende ankaradan yoksa itiraz ederdim ama dediğin gibi bir arkadaş itiraz ederse çok makbule geçecek.
-
@harristodaro 26.soru hocam.Bana hem A hem B şıkkı da doğru geldi.Bir bakın isterseniz.
-
Hukuk 17
Iktisat 16
Maliye 19
Muhasebe 16
Spor 15
Çok şükür geçtik arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun. File sorusu da bariz yanlış verilmiş cevap itiraz edelim bi sorumuz bosa gitmesin ben de ankaradayim halledelim onu. -
@pawnex teşekkür ederim .