Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@kazm sağlık olsun hocam
-
@sylmz hocam moralim bozuk şimdi soruya bakamayacağım hiç ama bir kaç tane doğru şıkkı olduğunu düşünüyorum ama yine soruyu incelemek lazım tabi
-
@genclerbirlikli bende şaşırdım valla sınavım kotu gecmıs dıyodum hatta moralım bozulmstu ıngılızceyı salladım cıktım suan baya saskınım
-
Arkadaşlar Buda kyk gibi mi? Ortalamayı geçen herkes mülakatta mı
-
@abdulaziz evet hocam
-
Erkekler Voleybolda File Yüksekliği 2.43 cm bu kesin , dilekçeyle itiraz edelim diyorum arkadaşlar .
-
Tarife ve kota sorusuna itiraz etmeyi düşünüyorum itirazları gerekçeli olarak yapın diye belirtmişler gerekçe olarak sorunun 2 doğru cevabı var desem yeterli midir?
-
Arkadaşlar soruları bizle de paylasir misiniz yandex ile vb yollarla birisi atabilir mi merak ettik
-
itirazı GAZİSEM e mi yapacağız SGM ye mi ?
-
@iibfli_keynes bu tarihten itibaren adaylar sınavın soru ve cevapları ile uygulanmasına ilişkin itirazlarını ve gerekçelerini içeren dilekçelerini Teftiş Kurulu Başkanlığının yukarıdaki adresine en geç 27/12/2017 tarihi saat 18:00’e kadar ulaştıracaklardır.
İtirazlar incelenerek sonuç ilgiliye yazılı olarak bildirilecektir. -
ıs-lm sorusuna ne diyorunuz bana yanlış gibi geldiç
-
@gag aynen hocam o soru sıkıntılı. Bir hocaya danışıp güzel bir gerekçe bulunabilir
-
Hukuk 19 doğru 1yanlış
Maliye 19 doğru 1yanlış
Muhasebe 18doğru 2yanlış
İktisat 14doğru 6yanlış
Spor iptaller dahil 16 doğru 4 yanlış
ingilizce 2 doğru
Hayırlısı olsun arkadaslar -
@luthor sorunun cevabı doğru hocam o kesin ama diğer şıklardan doğru olanlar da olabilir,ama benim anladığım yukarıdaki bilgiyle ilişkili olarak hangisi doğrudur gibi sorulmuş
-
Özellikle Ankara'daki arkadaşlar. Kota tarife sorusunda iki doğru cevap var itiraz edelim
-
@pawnex Cevap doğru hocam ama ıs dik iken maliye politikası daha etkindir cevabı da doğru gibi.O yüzden sordum.
-
@hadinbahım kitaptan ve internetten baktım ikisinin sonucunda da fiyatlar yükseliyor itirazı nasıl yapsam onu bilemedim
-
@luthor aynen hocam ama sanırım yukarıdaki bilgiyle ilişkili olarak sormuş,tabi bu sorudan açık şekilde anlaşılmadığı için itiraz etmek lazım.
-
@gag kaynak göstererek olur hocam. Hangi kitapta yazıyorsa kitabın adı. Yazarı sayfa numarası gibi. Hatta o sayfanın fotografida eklenebilir
-
@hadinbahım bende 11 doğru da kaldım kota sorusuna ihtiyacım var nasıl yapılacak itiraz