Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@hadinbahım hocam itiraz için uygun bir ortak cevabı aramızda paslaşıp ortak itiraz edebiliriz yeter ki sonuca ulaşalım
-
İtirazın gerekçesi ortak olmalı bence de o zaman daha ikna edici olacaktır.bir soru belirleyip neden iptal edilmesi gerektiğini ortak bir dille hazırlamak lazım
-
@pawnex tarife-kota sorusuna itiraz edilecek hocam, itiraz prosedürü hakkında bilgisi olan ve bu işe öncülük edebilecek bir arkadaş varsa her daim destek için bekliyoruz
-
87 doğru asıl 7 doğru ingilizce
-
T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI
SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI’NAYazılı bölümü 16.12.2017 Cumartesi günü Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçekleştirilen Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavında
A kitapçığı 30. Soru B kitapçığı 24.Sorunun doğru yanıt olarak verilmiş (B) şıkkı Dış ticaret dengesinde iyileştirme yaratırlar. (C) şıkkı Fiyatı arttırırlar. Her iki ifadeninde doğru olduğunu düşünüyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.
ben bu şekilde bi metin hazırladım -
@siyasallı bence yakın olan birisi halletse yeterli bir kişi itiraz etsede dikkate almak zorundalar sonuçta .
-
@gag hocam düşünüyorumdan sonra,ayrıca iletişime geçtiğim birçok adayın da soruyu benzer şekilde değerlendirdiğini belirtmek isterim tarzında bişe ekleyebiliriz
-
Arkadaşlar kaynak göstererek nasıl olur itiraz için. Şuan hiç müsait değilim ilgilenemiyorum tam kusuruma bakmayın
-
Kyk belediye sorusuna itiraz etmiştim hatırlarsanız. Orada kanuna dayandırmıştım. Kota sorusuna itiraz ederken dayanağınız literatür kitapları olmalı bence. Örn; halil seyidoğlu ua iktisat. Veya ösym sorularında benzer soruyu yakalarsanız oda kaynak teşkil eder.
-
@pawnex hocam onu ekleyebilirim ama bence herkesin bi dilekçe yazması daha etkili olur
-
@paretooptimal hocam mutlaka dikkate alırlar ama spor sorularında olduğu gibi kolektif tarzda bi hareket olursa daha etkili ve kesin bir sonuç alırız gibime geliyor
-
Bide soruda iki şık doğru demeyi unutmayalım gidip o şıkkı yanlış saymasın sonra sınırdan geçenler şoka uğramasın
-
@siyasallı bence de herkes kaynak göstererek yazsın. Hep birlikte zor olur. Herkes bir gerekçe bulsun. Gondersin postayla
-
İS sorusunu 2 hocaya sordum 2 side yanlış olduğunu söylediler başka birine soran var mı
-
@sylmz hocam cevap olarak mı yanlış yoksa 2 doğru mu var diyorlar ?
-
maliye politikasının etkinliği lm eğim ke ve b ye bağlıdır
lm yatıklaştıkça maliye politikası etkinliği artar
ke arttıkça maliye politikası etkinliği artar
b azaldıkça maliye politikası etkinliği artar
maliye politikası etkinliğinde b ve ke ters çalışıyor soruda faize duyarlılık düşükse maliye politikası etkindir demiş faize duyarlılığın düşük olduğu durumda ıs yatıklaştıkça maliye politikası etkinliği artar. Ben b şıkkının kesin yanlış olduğunu düşünüyorum yine de itiraz edecekleri yanlış yönlendirmek istemem. -
@sylmz IS sorusu doğrudur.dikey olduğunda TAM ETKİN olur DAHA ETKİN demeleri doğru olmamış. O yüzde A şıkkı doğru diğer şıklar yanlış.
-
@sylmz Ukalalık etmek istemem ama o soruya yanlış diyen hoca bu işi bıraksın..''IS dikse maliye politikası etkilidir,yatıksa değildir'' ezber bilgi ve böyle sorularda %50 doğru yapma şansı verir,doğruyu bulmak tesadüfidir yani..Çarpanın değeri arttıkça IS yatıklaşıyor..e bu durumda maliye politikası etkili olmuyor onlara göre!
-
@pawnex evet hocam.
Soruda Yatırımın faize duyarlılığın düşük olduğu durumda Maliye politikası etkin diyor Maliye politikasının etkin olabilmesi için ilk olarak lm in egiminin düşük olması lazım ve bunu soruda gizlice belirtmiş. Soruya göre cevaplandirdigimizda yatırımin faiz esnekliğinin düşük olması durumunda daha etkin ise B seçeneğinde belirtilen şekil soruda verilen şekilden daha etkindir @Del-Piero -
Mesut guzelli isem hocası
Marmara doc esra alçı
Kocaeli Univ doc ferhat pehlivanogluna sordum