Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@sylmz aynen orası öyle tabi insallah 11 soruyuda iptal ederler
-
Arkadaşlar sınav soruları ile ilgili itirazlar olduğu için, soru ve cevap anahtarlarının bugün açıklanmama ihtimali var mıdır
-
@jjgosso inşallah yoktur en merak ettiğim sınav açıkçası
-
ne zaman açıklanır bu ya duyurulara bakarken gözümüz çıkacak 17:30 dan sonra mı acaba... spor sorularını besyo mezunu öğretmen arkadaşıma sorucam tek tek bakalım kac yapacak
-
@kazm eger 20 de 8 yaparsa cok büyük başarı bence
-
@sylmz mevzuat kısmını sormayacağım hocam aslında onları da bilmesi lazım ama onları geçsek bile çok merak ediyorum o kasla ilgili soruları filan yada yağ karbonhidrat sıralaması mı ne vardı onlara ne diyecek
-
@kazm 11 soru vardı onlardan da sallamayarak 3 net yapsın çok iyi
-
Bugün acıklanmayacak mi acaba
-
niye ses çıkmadı ya hiç bu kadar bekletmezdi gsb
-
Aradım. Gazi'den haber beklediklerini söylediler. Bugün açıklanmama ihtimali var mı dedim bilmiyoruz, haber bekliyoruz dediler.
-
@nilayfb sorular iptal edilmiş mi diye sordunuz mu önemli olan kısım bu bence
-
@sylmz yok onu sormadım malesef.
-
Mesai bitecek haydi artık
-
Açıklanmayacak sanırım
-
İyi de ilanda 20 Aralık diyor. Ben bugüne kadar ilanı sektiren bir Kurum görmedim, sorular açıklanmayacaksa bile itiraz var açıklamayacağız diye açıklama yapılması gerekmez mi?
-
@murky Bence kurum ile gazi arasında ciddi bir iletişim sorunu var,iş gazide bitiyor onlar kuruma yollasa kurum bekletmez bence
-
Şartlar öncekiler gibi olsa Gazi çoktan açıklardı, geçen 2 sınavda bunu gördük.. Böyle geciktiyse demek ki bunun nedeni Gazi'nin soru iptallerini halledip öyle yayına çıkacak olması, o yüzden bekleyelim bekleyelim 1-2 gün fazladan bekleyelim, yeter ki iptal edilen sorular birlikte açıklansın kitapçıklarla
-
@pawnex bence sadece gazide bir sorun var... sordukları sorulardan da bu anlaşılıyor
-
@satrab valla hocam hangi soruların iptal edilmesi gerektiğini biz sınavı çözerken anladık gazi 4 günde anlayamadı bi açıklama yapılsa gerisi önemli değil böyle belirsiz beklemek yoruyor insanı
-
Gaziyi mi arasak