Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@reddneck değilim de teftiş meslekleri genelde dediğim gibi olur
Teftiş olsun da gerekirse kocukla , kaşe montla gidelim yazin
-
@shady1 umarım ağustos sıcağında da aynı fikirde olursun
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@shady1 umarım ağustos sıcağında da aynı fikirde olursun
-
@reddneck değilim de teftiş meslekleri genelde dediğim gibi olur
Genel müdürlük müfettişliği mi üst kurul uzmanlığı mı arada gidip geliyorum . İki kuruma da gidip bilgi alıp karar vereceğim.
-
@reddneck artık bakanlık müfettişliği diyebiliriz, son khklar ile kyk ve sgm gsb bünyesine girdi; artık özel bütçeli idare değiller. Büyük ihtimal gsb denetçiliği, kyk müfettişliği ve sgm müfettişliği tek çatı altına girer. Bunun hakkında da bilgi almaya çalışın hocam sgmden faydanıza olur
-
Üst kurul uzmanligi bence daha iyidir yine de siz bilirsiniz
-
@reddneck artık bakanlık müfettişliği diyebiliriz, son khklar ile kyk ve sgm gsb bünyesine girdi; artık özel bütçeli idare değiller. Büyük ihtimal gsb denetçiliği, kyk müfettişliği ve sgm müfettişliği tek çatı altına girer. Bunun hakkında da bilgi almaya çalışın hocam sgmden faydanıza olur
AYnen hocam bu durum lehimize de aleyhimize de olabilir ilk danışacağım konu bu zAten
-
@emrmjdc, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Üst kurul uzmanligi bence daha iyidir yine de siz bilirsiniz
Sgm de yedeksin dimi kardeşim
-
@reddneck aynen kardesim ama durumun bununla hic alakasi yok ust kurul her turlu daha iyidir
-
@reddneck hocam sgm kyk bakanlık tek çatıda toplandı,adımız denetçi yardımcısı oldu.Bakanlık denetçi yardımcısı.Rehberlik ve denetim kurulu başkanlığında çalışacağız.
-
@pawnex Hocam gsb denetcilik sonucu ne olacakmiş onunla ilgili bir şey öğrenebildiniz mi?
-
@luthor Hocam sgm çalışanları ile konuşabildim sadece ortalık karışık kimse bilmiyor ne olacağını ama yakında açıklanır heralde yeni daire başkanı atanınca
-
@pawnex, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@reddneck hocam sgm kyk bakanlık tek çatıda toplandı,adımız denetçi yardımcısı oldu.Bakanlık denetçi yardımcısı.Rehberlik ve denetim kurulu başkanlığında çalışacağız.
Bu durum kesin mi hocam benim de duyumum oldu konu hakkında . Bi müfettişle konuşma şansınız mı oldu? Cuma günü kuruma uğrayacağım bende
-
@reddneck Evet hocam konuşabildik,çalışanlarda çok yardımcı oluyorlar ama kimse emin değil süreç çok belirsiz şuan düşünülen bu yöndeymiş
-
@pawnex, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@reddneck Evet hocam konuşabildik,çalışanlarda çok yardımcı oluyorlar ama kimse emin değil süreç çok belirsiz şuan düşünülen bu yöndeymiş
Whatsapp grubunda var mısın hocam sen
-
Üst kurul uzmanligi mi müfettişlik mi diyen arkadaslara ben de bir iki kelam edeyim.
Malesef sistem, bizi A kadro olsun da ne olursa olsuna itiyor ve cogumuz uzmanlik ve müfettişlik hakkinda tam bilgiye sahip olmadan son aşamada seçimler yapıyoruz.
Öncelikle üst kurullarda uzmanlik kadrosu memurlardan farksiz çalışıyor. Sabit calisma saatlerim olsun , rutin olsun, memur olayim diyosaniz üst kurula gidin derim. Üst kurullar her ne kadar düzenleyici ve denetleyici kurumlar olsa da calisanlari memurlar gibi oluyor malesef o denetimi hissetmiyolar . (istisnalar olabilir)
Teftiş ise apayridir. Denetim meslegidir ve sabit bir calisma düzeni yoktur. Hareketlidir, turnesi vardir. Sorusturma,arastirma, raporlama, uzaklaştırma yetkileri vardir. Denetim kimlik karti vardir , mühürleri vardir Ben kiyaslamam bile uzmanliklarla. itibar , sayginlik, maaş ve kariyer yolu olarak teftiş hep öndedir . Daire baskani , kurul üyeliklerine atamada önce teftişe bakılır mesela bir kurumda.
Özellikle bayanlar bu teftiş mesleğinde simdi olmasa da ilerde aile kurunca oldukca zorlanıyorlar. Onlar icin uzmanlik daha uygun diye dusunuyorum. Bu demek degil ki bayanlar teftis yapamaz. Yanlis anlasilmasin
Durum böyle , öyleyse " Tercihini Yap"
-
@shady1 üzgünüm ancak yanlışınız var. Üst kurul uzman veya murakıpları zaten başlı başına bir teftiş kurulu gibi çalışıyor. Kamunun klasik memur tanımına en uzak kurumları üst kurullardır. Gerek yurt içi gerek yurt dışı sürekli hareket halindedirler. Kendinizi en fazla geliştireceğiniz yerlerden birisidir ancak saygı konusunda haklılık payınız var. Üst kurul personeli er geç özel sektörden devam eder kamuda ilerlemek isteyen biri üst kurullardan uzak durabilir.
-
@shady1 ha bi de denetim raporlama ve yetki kullanma benim zaten şu an yaptığım iş, mühür elbette biz de de var. Son olarak uzman ve müfettiş kuruşu kuruşuna aynı maaşı alır özlük hakları da aynıdır.
-
@shady1, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Üst kurul uzmanligi mi müfettişlik mi diyen arkadaslara ben de bir iki kelam edeyim.
Malesef sistem, bizi A kadro olsun da ne olursa olsuna itiyor ve cogumuz uzmanlik ve müfettişlik hakkinda tam bilgiye sahip olmadan son aşamada seçimler yapıyoruz.
Öncelikle üst kurullarda uzmanlik kadrosu memurlardan farksiz çalışıyor. Sabit calisma saatlerim olsun , rutin olsun, memur olayim diyosaniz üst kurula gidin derim. Üst kurullar her ne kadar düzenleyici ve denetleyici kurumlar olsa da calisanlari memurlar gibi oluyor malesef o denetimi hissetmiyolar . (istisnalar olabilir)
Teftiş ise apayridir. Denetim meslegidir ve sabit bir calisma düzeni yoktur. Hareketlidir, turnesi vardir. Sorusturma,arastirma, raporlama, uzaklaştırma yetkileri vardir. Denetim kimlik karti vardir , mühürleri vardir Ben kiyaslamam bile uzmanliklarla. itibar , sayginlik, maaş ve kariyer yolu olarak teftiş hep öndedir . Daire baskani , kurul üyeliklerine atamada önce teftişe bakılır mesela bir kurumda.
Özellikle bayanlar bu teftiş mesleğinde simdi olmasa da ilerde aile kurunca oldukca zorlanıyorlar. Onlar icin uzmanlik daha uygun diye dusunuyorum. Bu demek degil ki bayanlar teftis yapamaz. Yanlis anlasilmasin
Durum böyle , öyleyse " Tercihini Yap"
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Öncelikle ben bu durumun tamamen beklentilerle alakalı olduğunu düşünüyorum . Kimini yetki ve ağırlık tatmin ederken kimini rahatlık ve düzen tatmin eder. Maaş konusuna girmiyorum ikiside aynı olduğu icin. İki kurumlada konuşup kararımı vereceğim elimden geldiğince veri topluyorum.
-
@reddneck Hocam izlenimlerini buradan paylasirsan cok iyi olur