Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
kaçla kapatır bu tahminleri alalım heyecan olsun başlıkta az 86.7 diyorum ben
-
Aynı gün bddk var o yüzden 85,5 diyorum
-
87 altına düşmez,denetçilikte ingilizce var bunda yok 87.5 kapadı,bddk başvurup geleceğine emin olmayanlar da buna başvurdu,en iyi ihtimal 87.3 falan bence
-
86-86,5 arası kapatacağını düşünüyorum..
-
@luthor bence de 85 leri rahat görür sen hangisine gidicen BDDK mu bu mu
-
@beşiktaş1903 Buna gidicem.Bddk yı yapamam ingilizce var.Boşu boşuna başvurmadım.
-
@luthor tahmin ettim bende buna giricem gibi bddk maaş düzenlemesinde sonra ıstanbul zor
-
@Antimülakat hocam kyk nin taban puanını neredeyse yakalamistiniz. bu ilân için öngördüğünüz taban puan kaçtır?
-
@beşiktaş1903 İngilizce olsa hiç tereddüt etmezdimde yok işte
-
@heredotolga çok açıklanan süreci tamamlanan sınav olmadığı için yine 86,5 puanın altına düşmez diye düşünüyorum hocam.
-
Yav arkadaşlar neden açıklanmıyor hala ? Girecek miyiz giremeyecek miyiz motivasyon lazım
-
@iibfli_keynes, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Yav arkadaşlar neden açıklanmıyor hala ? Girecek miyiz giremeyecek miyiz motivasyon lazım
4 aralıkta açıklanacak
-
@aslan-reyiz eyvallah usta
-
Spor genel Müdürlüğü hakkında bilgi ve genel spor kültürü için herhangi bir not yada kaynak var mı
-
@firito, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Spor genel Müdürlüğü hakkında bilgi ve genel spor kültürü için herhangi bir not yada kaynak var mı
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=1.5.3289&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
Spor genel müdürlüğü hakkında kanun var buna bakılabilir sanırım
-
@aslan-reyiz saol hocam
-
kaçla kapatır ki acaba 86.9 puan var olcak mı olmıycak mı belli değil?
-
KPSS48 puan türündeki başarı sıralamasına göre 86,82415 puan ve üzeri puanı olan 300 aday 16.12.2017 tarihinde Ankara’da yapılacak yazılı sınava katılmaya hak kazanmıştır.
Hayırlı olsun arkadaşlar. -
@emrmjdc, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
KPSS48 puan türündeki başarı sıralamasına göre 86,82415 puan ve üzeri puanı olan 300 aday 16.12.2017 tarihinde Ankara’da yapılacak yazılı sınava katılmaya hak kazanmıştır.
Hayırlı olsun arkadaşlar.Bu da olmadi valla ümitler bitti bende
-
@ltfye ümidinizi kaybetmeyin bu sınavların mülakatların bir kısmı açıklansın inşallah size de sıra gelecektir.