Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@uur242, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
kaçla kapatır ki acaba 86.9 puan var olcak mı olmıycak mı belli değil?
Olmuş
-
Denetçilik kaçla kapatmıştı hatirlayan var mi
-
@emrmjdc ya inslh dediğiniz gibi olur 1 puanla kaçırmak çok zor bu kaçıncı yani emekler ümitler hepsi tükendi hayırlısi diyelim yapck bisy yok
-
arkadaşlar benim sınav giriş belgesi gözükmüyor. Herkeste mi öyle acaba. evrakları son gün teslim etmiştim yoksa bi aksilik mi olmuş benim belgelerde.
-
@maliyefs benimkide gözükmüyor bi sorun var galiba sistemde
-
@gag genel bir sorun olabilir o zaman bekleyelim bakalım sağolun hocam içime su serptiniz.
-
@maliyefs henüz yazılı sınava cagirilanlar belli olmadığı icin hocam
-
@genclerbirlikli 87.5 hocam
-
@heredotolga demek ki bddk etkilemiş bi nebze de olsa
-
@maliyefs belli olmuş bile dünyadan haberim yok
-
Hayırlı olsun 0.50 ile kaçırdım bunu en azından kyk ya girdim yazık 85 86 arası arkadaş lar hiçbir ine giremedi bundan sonraki ilanlar daha düşer umarım kazananlar forumdan çıkması temennisiyle bu sayfadan kaçarim
-
ingilizce dikkate alınmıyo dı mı arkadaslar?
-
@ltfye 1 puan mı ? 0.01 le kaçırdım iğrenç bir durum
-
Allah'tan bddk ile aynı gün olmuş yoksa 90'la falan kapatacaktı herhalde Arkadaşlar uyarıları çok dikkate almayıp her iki yere de başvurmuş. Hayırlısı artık ne diyelim. Diyecek söz kalmadı.
-
puan aldım istediğim sınava başvururum mantığını ben hiç anlamıyorum şu insanların üzüntüsünü allah bi yerden çıkarır ibf linin ibf liye yaptığını kimse kimseye yapmaz yazık.
-
@alicnplt94 Sınava katılımda düşük olur.
-
Arkadaslar sınavda spor diye bi bölüm var, önceki yıllardan bu bölümle ilgili duyum alan bilgisi veya fikri olan var midir
-
@dumanli gerçekten çok kötü bi durum ınslh diğer sınavlarda aynı şeylerı yaşamayız
-
@maliyefs bende son gün ulaştırdım belgem görünüyor. Geçici bir sorundur olabilir.
-
@paretooptimal Benimde görünüyor suan hocam. geçici bir sorunmuş sanırım saol.