Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@iibfli_keynes itiraz ettim özelden numaranızı yazarsanız size dayanaklarini yazayım
-
@iibfli_keynes çok net bildiğim şeyler fakat dediğiniz gibi dayanak için tufan Samet öZdurak themis iktisat konu anlatımı dayanak gösterebilirim tam olarak sayfası ve analizini yapacağım dikkatlice, ama arkadaşlar itiraz etmiş zaten 243 e edilmediyse ona edeyim Ankara’da olduğum için gidip halledebilirim hiç birimiz mağdur olmayalım
-
@yldzkrc 243 e gerekli dayanaklarla ben itiraz ettim hanımefendi. Yine de etmek isterseniz ediniz tabi.
-
@yldzkrc kardeşim is lm ve kotaya da itiraz et nekadar çok kişi olsa okadar iyi
-
@sylmz tamamdır hocam ben de edeceğim
-
İtirazlar sonuçlansaydı
-
Arkadaşlar itirazına dönüş yapılan var mı acaba ?
-
Yarın belli olacak
-
@sylmz sağolasın
-
@sylmz nasıl yatın belli olacak kardeşim
-
Soru itirazlari yarın belli olacak. Ben gidip itiraz ettiğimde orda calisan üstad öyle demisti.
-
Denetçiliği internet adresinden ilan etmişler ama bu kez itiraz edilenlere doğrudan yazılı bildirim yapılır diyor duyuru gelmeyebilir
-
Hem siteden hemde itiraz edenlere mail olarak cevap gelecek. O cevaba itiraz edebilir miyiz diye sordum dosya numarasi verdi bu dosya numarasini yazarak verilen cevaba itirazda bulunabilirsin dediler
-
@sylmz denetçilik için itiraz etmiştim hem sitelerinde duyuru olarak hem de eve kağıt göndererek geri dönüş yaptılar mail gelmiyor arkadaşlar öyle beklemeyin
-
@zyn1308 o halde sgm itirazlarını da yarın posta ile itiraz eden kişilere gönderirler sizin dediğinize göre çünkü itirazların açıklanma tarihi sitede 5 ocak diye yazıyordu
-
@harristodaro denetçi itirazları 26 aralıkta duyurulmuş ama bana posta 2 ocakta geldi araya yılbaşı girdi diye mi bilmiyorum onu
-
@zyn1308 yeter ki gelsin hocam, dikkate alındığımızı bilmek güzel olur
-
Mail yada posta alan oldu mu acaba ?
-
Arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bilgisi olan var mı?
-
@kenyes aynen bir bilgisi olan var mı acaba ?