App Store ve Google Play Store'da Tercihini Yap Uygulaması
-
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum uzun zamandır tercihini yap forumunu kullanan bir birey olarak burada kocaman bir aile olduğumuzu düşünüyorum. forumda hoş bir ortam var inşallah da sürekli böyle devam eder. şahsi fikrim telefon uygulamasın bu ortamı daha da güzelleştireceğine inanıyorum. sadece foruma girebildiğimizde takip edebildiğimiz değil de bildirimlerin geldiği daha güncel kalabildiğimiz bir uygulama hiçte fena olmaz diye düşünüyorum sizler neler düşünüyorsunuz?
-
@murti1930 hocam ben de geçen gün google player dan baktım acaba var mı diye olsa gerçekten çok iyi olurdu
-
Ben de katiliyorum bu fikre fazlasiyla:)
-
gerçekten ben de düşünüyordum bir süredir olsa fena olmaz hani
-
@fatoss21 @kismetnasip aynen hocam forumun moderatörleri @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli bu konuya sıcak bakarsa belki gerçekleşebilir güzel olur diye düşünüyorum
-
Ben de" varım " diyorum
-
@murti1930 hocam pareto hocami yanlis etiketlemissin @paretowilfredo
Her guzel seyi bekleyerek kazaniyoruz, bu app icin de bekleyecegiz sanirim:) -
uygulamaya ne gerek var ki ?
-
Teknik ekip göreve!️
-
@jungss görüşünüze saygı duyuyorum hocam ama bence bildirim alabildiğimiz güncel kalabildiğimiz bir uygulamanın nesi kötü olabilir diye düşünüyorum hele ki storelerde binlerce saçma sapan uygulama varken böyle güzel bir forum ortamının uygulamasını kullanabilmek neden gereksiz olsun?
-
Iphone kullanan arkadaşlar safariden siteye girip alttaki menüden ana ekrana ekle yapabilirsiniz.Uygulama gibi oluyor
-
@luthor demokrasilerde çare tükenmez
-
Süper olur :))
-
O konuda bizde aynı fikirdeyiz ama malum herşey imkan dahilinde hayata geçiriliyor. Bakalım yapacak çok şey var, taşları tek tek dizmeye özen gösteriyoruz. Öncelikle temeli sağlam atalimda sonrasında taleplerinizin hepsini inşallah yerine getireceğiz.
-
@antimülakat inşallah şartlarında oluştuğu vakit yakındır diyelim o zaman bizler bekleriz gerekirse sıkıntı yok
-
@murti1930 eyvallah hocam, sizlerin varlığıyla inşallah yapılması gereken herşeyi yaparız.
-
@antimülakat inşallah bizlerde her daim buralarda bulunuruz hocam bizimle aynı yoldaki dostlarımıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz Allah'ın izniyle
-
@murti1930 eyvallah teşekkür ederiz. Eksik olmayın.