Güvenlik Soruşturması Akraba Etkisi
-
- [Arkadaşlar annemde babamda halen daha memur ama teyzeoglunu belediyeden iş kanununa göre attılar ama asıl atılma sebebi bankasya hesabı varmış fetöden dolayı yani ondan bunun benim güvenlik soruşturmama olumsuz etkisi olurmu hocam özellikle bi bilginiz varsa sizin @paretowilfredo @Priss @Antimülakat
-
@furkanaslan Güvenlik Soruşturmasında; senin haricinde Anne-Baba,Kardeş ve evliysen Eş'ine bakıyorlar. Kuzeninden dolayı sana birşey olmaz,rahat ol.
-
@furkanaslan cevaplar genel olarak aynı olacak
-
@Antimülakat @escobar_p hocam ben nur cemaatinin bi vakfından 2-3 ay burs aldım şuan vakıf hala aktif kapanmamış yani onun bi olumsuz etkisi olurmu acaba ?
-
@furkanaslan ne zaman aldığınız çok önemli? Tabi bir de sonrasında bağınız devam etti mi?
-
@Antimülakat 2013 ün ilk aylarında aldım 17-25 aralıktan önce herhangi bir bagım yoktu sadece burs vermek için adres af soyad vs almışlardı ama olumsuz olması için vakfın kapalı olması gerekmezmi şuan hala açık nur cemaati ile fetö farklı diyorlar yani toplam kaldıgımda burs aldığımda 2-3 ay
-
@furkanaslan valla hocam çok derin şekilde farklı durumları bilmiyorum. Hala açık ve faaliyette ise %100 olarak bir sıkıntı olmadığı anlamına geliyor. Bu durumda sizin içinde bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
-
@Antimülakat bende öyle düşünüyorum en ufak bi sıkıntı olsa kapatırlar heralde ama bide şunu merak ediyorum vakfa üyelik vs yapmadım sadece burs aldım onu görebilirler mi acaba bide milat olarak 17-25 aralık alıyolar diye duydum doğrumu
-
Milat olarak bir şey alındığı yok..guvenlik soruşturması tamamen keyfi uygulama diye düşünüyorum
Yoksa milat olarak belirlenen tarihten cok cok sonra bile bağlantısı olanının atandığı gördü bu gözler ya da tem tersi alakası olmayanın olumsuz olduğunu
Ama ışte kelimler bile kifayetsiz kalıyor bu tür durumlara sabır diyoruz sadece.. -
@te_go_çı nunda dediği gibi. Tam bir sınırı veya netliği yok bu durumun. Tabi öncesinden başlayan bir bağlılık sonrasında da devam ediyorsa o kişinin mülakatı geçmesi çok daha zor ama 17-25 aralıktan sonra ayrılmışsa biraz daha kolay. Tabi arkadaşında söylediği gibi bu işler birazda herkesin gücüne kuvvetine göre de değişebiliyor.
-
arkadaslar banka borcundan dolayı güvenlik soruşturmasından sıkıtı olur mu sizce?
borç öedenemediği için haciz yada yakalama kararı varsa güvenlik soruşturmasında sıkıntı olur mu sizce? -
@mirza haciz olmaz ama yakalama kararı olur.