Bedelli Askerlik 2018
-
@victory-carleone bugün üsküdar şubesine gittim nerdeyse 100 150 metrelik bir kuyruk vardı daha mesai başlamadan Randevu ile halletmeye çalışıcaz artık
-
@jackov hayırlısı olaun bakalım
-
Bedelli askerlik ikinci celp dönemi başladı. Buralardan ikinci de giden var mı? Yoksa ben gibi e devlet başvurusu yapıp parayı mı bekletiyor herkes.
-
@evandro herkesi bilmem ama 125.000 kişi parayı yatırmış bile. Ben 1. celp adana il jandarma komutanlığı 15 eylülde akar
-
@sgkbıkkını parayı ne zaman yatırdınız hocam. Yani şundan soruyorum ben geç yatırıp geç gitme derdindeyim.
-
Parayi eft yapsak olmuyo mu, illa subeye mi gidecegiz ?
-
@richie-rich Banka şubelerinden kurumsal tahsilat ile tahsilat yapıldığından Eft kabul edilmiyor hocam
-
2.celp ekim 5 Manisa
-
Arkadaşlar benim tecilim 30 eylülde bitiyor.başvuruyu bu tarihten sonra yapsam ekim ayında bi sıkıntı olur mu?
-
@erengrgl nasıl bir sıkıntı hocam?
-
@erengrgl hocam benim de benzeri bir durum var. tecilin bittikten sonra yapman bırak sıkıntıyı rahatlık bile sağlar. tecil bozdurmakla uğraşmazsın. bedelli başvurusu yapınca ara dönemde bakaya kalmıyorsun ayrıca. sıkıntı olmaz. neden olsun ki? başvuruyu kaçırma yeterli
-
@foucault Celp dönemini kaçıranlar yararlanamaz tarzı bi haber görmüştüm bilgim olmadağı için sormak istedim teşekkür ederim yardımınız için.
-
Arkadaşlar bedelli askerlikten yararlanan memur 21 günlük eğitim döneminde yıllık izin kullanabiliyor mu? @Agor @Antimülakat
-
@agor bilgim olmadığından bide celp dönemini kaçıranlar yararlanamayacak diye haber görmüştüm o yüzden bilgi sormak istedim hocam
-
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Komiser yrd.lığı ilanı da geldi. Eğer denk gelir de komiser yrd.lığı sınavında başarılı olursak ve bedelli 21 günlük süre, eğitim dönemiyle çakışırsa ne olur?
-
@paca08 aylıksız izinli sayılacak normal şartlarda sanıyorum ama belki yıllık izin de verebilirler, buna amir ya da yönetim izin verebilir diye tahmin ediyorum. @Antimülakat sen ne dersin?
-
@erengrgl arkadaş yukarıda açıklamış da başvuru süresini kaçırmadığınız sürece sorun olmaz hocam.
-
@kullanıcı bu durum hepimizin korkulu rüyası ama ben dahil bir çok kişi müsade verileceği kanatinde çünkü mağdur olan çok kişi var.
-
@kartel06 Başvuru koşullarında 'Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle 1111 sayılı Askerlik Kanunu çerçevesinde askerlik ile ilişiği bulunmamak- 0CAK 2019 tarihine kadar askerliği ile ilişiği bulunmamak -' gibi bir şart da mevcut. Bu madde yeniden düzenlenirse ancak bir sorunumuz olmaz.
-
@paca08 hocam bende emin olamadım ama askere gitme vaadiyle ayrılacağınız için ayrılış başlangıç yapacaklardır. Bu nedenle ücretsiz izin şeklinde uygulanacaktır diye düşünüyorum.