Bedelli Askerlik 2018
-
@agor Ne demek hocam :):)
-
Yerler açıklandı ankara olan varmı
-
Sayfa açılmıyor... Sistem çöktü
-
Çıkan yerlere baktım. Genellikle Erzincan, İskenderun, Amasya, Kırklareli gibi yerler. Planlamadan yapıldığı için böyle kütüğün kayıtlı olduğu yerden uzak yerlere veriliyor.
-
Dağıtımlar çok aceleye gelmiş gibi. Planlanan illerden alakasız pek çok ile dağıtım yapılmış. İlk hafta başvurup ilk celp çıkmayanlar varken dün başvurup ilk celpte gidecekler var.
-
bugün parayı yatırsam ve başvurumu tamamlasam ne zaman eğitime çağırışacağımı belirleyen bir kıstas var mı?yüksek lisans öğrencisiyim ve devam zorunluluğumuz var yada sınav dönemine denk gelir endişesi var.Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?yada taa nisan da mayıs ta falan alma durumları olurmu?
-
@hamsi hocam o konuda ne yazık ki bir netlik yok fakat YÖK başkanı Milli Savunma Bakanı ile görüşmüştü birkaç hafta önce, raporlu sayılacak öğrenciler denmişti. Yani sınav veya başka bir şey fark etmez telafisi yapılacak.
-
@corleone hocam iller bunlar degilki bedello icin ayri birlikler tahsis edilmedimi
-
@zenginmemur Bunlar da varmış. Dün yerleri belli olan kişilere çıkan yerler arasında saydığım iller de var.
-
@corleone en son basvuru kasımda mi?Eger Kasımdaysa bu grubun askeeligi subatta mi olur
-
Bu hafta başvursam ne zman askere alınırım acaba bilgisi olan var mı?
-
@maesteo benim anladığım kadarıyla net bir şey yok, kesin bilgi sahibi olan var ise ve söylerse seviniriz fakat sanıyorum ki bu işi şu zaman başvuranlar şu zaman gidecek diye belirlemediler.
-
Bedeli yapıyor iken bu 21 günlük süreçte kurum sınavı olursa sınava girmeye izin verilir mi ???
-
@preacher hocam uzun dönem askerlikte izin alınıyordu, 21 gün içinde muhtemelen verilecektir o izin. Birkaç örnek olay gerçekleşsin netleşir fakat vermemeleri halinde büyük sorunlar doğar çünkü kimseyi mağdur etmeyeceğiz diye açıklamalar yapıldı. 1 günlük izin verebilirler.
-
@agor, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@preacher hocam uzun dönem askerlikte izin alınıyordu, 21 gün içinde muhtemelen verilecektir o izin. Birkaç örnek olay gerçekleşsin netleşir fakat vermemeleri halinde büyük sorunlar doğar çünkü kimseyi mağdur etmeyeceğiz diye açıklamalar yapıldı. 1 günlük izin verebilirler.
Belki o izini verip o günü askerlikten saymayıp devam edebilirler. En sağlıklı çözüm de bu olur, 21 gün zaten kısa 1 gün de izin ile sorun çıkabilir. İnşallah mantıklı kararlar verirler.
-
Yol iznini de 21 gün içinden düşebilirlermiş.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2018/08/30/bedelli-askerlik-yapacaklara-mujde-o-sure-dusuyor
-
Bedelliye İstanbul'da başvuracağım. Askerlik şubesinden randevu almak gerekiyor mu. Direk gidip başvursak olur mu? Varsa başvurusunu tamamlamış arkadaşlar aydınlatın beni size zahmet.
-
@jackov direkt gidip başvuruyorsun edevlet çıktısıyla bankaya gideceksin oradan 3 adet ıslak imzalı dekont alacaksın ve 2 adet çıktıyla gidince işin görülür
-
@victory-carleone eyvallah dostum. E devlette askerlik şubesi randevusu diye bir şey var söz konusu İstanbul olunca bi şüpheye düştüm.
-
@jackov ben istanbulda yapmadım ama ankara ve bursada direkt gidiliyor