Bedelli Askerlik 2018
-
@sofuoglu hocam bence düşme ya da artış olmaz hemen hemen aynı yerde kalır, faizlerin aşırı yükseldiği bir süreçte yine de sınırda oldu bu oranlar bence, haaa derseniz ki dolar artar 1 2 ay daha ben şimdi çekeyim dolar alayım sonra da bozdurayım zararı azaltırım bakın bunu mantıklı bulabilirim
-
@onuktekin eğer gerçekten böyle olursa bireysel olarak büyük bir mutlulukla gideceğim, hocam şöyle bir sistem geliştirseler ve bunu yaygınlaştırsalar keşke, vücut eğitimine eyvallah da zaten sorunun burada bahsedilen şeylerin eksikliğinden olduğunu anlatmaya çalışıyoruz uzun zamandır.
-
Yetkin hocalar olgusunun içi de doldurulursa tadından yenmez.
-
@agor hocam gülmesin geldi
-
@fc-real-gdp gülesindir o
-
@sofuoglu hocam zaten yasalaşınca 3 ay verecekler.Bekleyin biraz belki daha uygun koşullarla kredi imkanı olur.
-
@agor Hocam açıkcası bana içi boş sözler gibi geliyor. Bu 28 gün şartı kalkar. Tam olarak ne yapmak istediklerini onlar da bilmiyor.
-
@agor hocam iki seksen uzanırken yazdığım mesajlar hep böyle sorunlu oluyor herkes sizin gibi çözemiyor ayrıca
-
@onuktekin hocam sanırım 28 gün şartı koyarken böyle tasarlandı çünkü yurtdışındakilere uzaktan eğitim şartı konmuştu, ben hatta üniversite mi bu diye garipsemiştim de dediğiniz gibi olmasa da içi dolu; tarih, coğrafya vs gibi temel ama önemli şeyler öğretilen bir eğitim olsa keşke.
-
@onuktekin Hocam bende bu 28 gün şartının kalkacağını düşünüyorum. Yoğun bir tepki var. Hükümet buna dikkat edecektir. Cumhurbaşkanı bu haliyle onaylamaz bence.
-
@agor Hocam uzaktan eğitim verseler daha iyi. Bedelli yapacakların çoğu lisans,yüksek lisans doktora mezunu. Kalabalığı da düşününce pek verimli olmayacak bence. Kaldi ki 28 gün izin almak özel sektörde çalışanlanlar için çok sıkıntılı.
Genel olarak askerlikte bu dediğiniz eğitimler verilmesi gerekli. Ben de sizin gibi düşünüyorum.Ama bu bedelli için olmamalı. İlla eğitim olacaksa da silah,spor olsun bedelli için.Belki teorik taktiksel eğitim de iyi olabilir bedelliye. -
@agor valla ben dolara hep mesafeli yaklaştım hocam 3,50 iken 3,90 a çıkmaz/çıkamaz, 4,10 iken 4,50'nin yukarısına çıkmaz artık diyerekten hep kaybettim şuanda mesela 5in üstüne çıkmaz mantığıyla yaklaşamıyorum dolara
@onuktekin bana da şuan en mantıklısı o görünüyor hocam da piyasadaki diğer bankalardaki faiz oranlarına göre daha düşük olması ve ileride artabilme ihtimali üzerine çekeyim mi sorunsalı oluştu, şuan için beklemek daha makul gibi bakalım inşallah düşürürler diyelim
-
@deschain Bedelin bir miktar inebileceğini de düşünüyorum hocam. Bu 28 gün olayı teoride iyi görünebilir ama pratikte düşündükleri sonuçları vermeyeceği aşikar.
-
@sofuoglu çekip dolar da alabilirsiniz Dolar durmuyor,kısa dönemde de pek duracak gibi değil.
- yatırım tavsiyesi değildir.
Hep bunu demek istemişimdir
- yatırım tavsiyesi değildir.
-
@onuktekin çok "ekşici" gördüm seni hocam
-
@onuktekin Vallahi hocam bedel aynı kalsada olur. 28 gün kalksın da.
-
#28GunEgitimKalkiyor twitterde destek verin haydi arkadaşlar
-
@deepblue bir şeyler değişecek sanırım ama lehe ama aleyhe.
-
@hgrotius 28 günlük askerlik herkes için sorun ve devlete gereksiz masraf.kimseyi mutlu etmez.bence kaldırılmalı
-
Askerligimi yaptım ben ama vatan millet korumadik ot yolduk mıntıka yaptik bol bol bedelli kesinlikle gelmeli fuzuli masraf devlete kısa dönem askerlik ama 28 gün şartı olmalı seferberlik halinde belki bir işe yarar