Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Uzman 2 81.13 le kapatmis
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam bu uzmanlik kadrosu nedir ne is yapar. Maaslari falan nasildir. Biraz bilgilendirebilirseniz seviniriz
-
uzman3 kaçla kapatmış?
-
@snm 83.8 ile kapamış hocam
-
@büşraa tamam hocam teşekkür ederim
-
VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ/TABAN PUAN-81,81675
-
Buranın mülakatlari nasıl oluyor vhkide uygulama varmı bilen yazabilirim keşke uzman tercihim degismeseydi grermisim listeye
-
Vhki yi bilemem ama bilgisayar muh. Aliminda hic zorlamadilar. Tecruben varsa eger nerde calistin ne is yaptin peki bunu yapabilir misin gibi genel sorular geliyor. Soru yagmuruna tutmuyorlar hocam. Diger kurumlara gore daha kolay gecmisti mulakat en azindan benim icin. Ama tabi ki hala issizim Bu arada sabah sinav yapiyorlar hemen onlari okuyup ogleden sonra da mulakat yapiyorlar bilginiz olsun
-
Ama vhki de bi branş yokki ne sınavı yapacaklar?
-
@ebruuu önce olan sınav yazılımı hocam bilgisayar basindami oluyor test usulü yazılı sjnavmi
-
@keynezyenciii hocam bizimki testti. Digerleri de testtir bence okumasi kolay oluyor malum ayni gun okuyorlar
-
Uzman 2 ile vhki de sinav yok sadece mülakat var yine de sabah 8.30 da mi orda olacagiz ?
-
@snm yanlis anlasilmasin benim bir bilgim yok sizin bolumde sonuc kisminda sayfanin en alt kisminda ne yaziyor bilmiyorum. Ama kurumlar sinav yapiyor bunun icindr bakiniz : https:// www.google. com. tr/amp/s/ www. muftuluk haberler. com/diyanet-veri-hazirlama-kontrol-i-vhki-sinav-sorulari/amp/
Cikmis sorulari cozmekte fayda var hocam -
@brzezinski hocam erken gitmeye calisin goturdugunuz evraklari orada duzenletiyor siraya koyuyorlar kontrol ediyorlar vs.
-
Tesekkurler hocam peki akademi ye golbasi. İncek vs dolmuslari ile mi gidiliyor ?
-
@brzezinski golbasi yazana sakin binmeyin. Incek dolmuslari geciyor ama hepsinin guzergahi ayni mi bilmiyorum. Incek dolmuslarina sorarak binin hocam tam önunden geciyor dolmus.
-
@ebruuu tesekkurler sagolun
-
@ebruuu aa bilmiyordum çok teşekkür ederim
-
@ebruuu, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@keynezyenciii hocam bizimki testti. Digerleri de testtir bence okumasi kolay oluyor malum ayni gun okuyorlar
hocam siz daha önceki alıma girdiniz sanırım, test kaç soru oluyor, sorular nerelerden geliyor bir bilginiz var mı ?
-
@b-a-f evet hocam sinavina girmistim yanlis hatirlamiyorsam 40-50 soru sormuslardi testti. Valla sorulari ben de hatirlamiyorum tam ama cogunluk olarak bu kod calisir mi ne hata verir ekran ciktisi ne olur gibi sorular vardi yazilima yonelikti yani. Baska sorularda vardi ama azdi onlar hatirlayamiyorum acikcasi.