Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@jansen geçen hafta da 60 kişi kaldı denmişti sonuçlanması zaman alacak gibi görünüyor.
-
@maybe siz haber vericektiniz nasil gecti ilk gununuz
-
@sifu hocam tuncelide başlıyacağım salı günü açıkçası tayincinci arkadaş gözünü korkuttu. Mühimmat ve akaryakıt benim sorumluluğunda tunceli gibi yerde varın gerisini siz düşünün mühimmat sadece mermi degil bu arada
-
@hoffafd hocam ben bizzat görev yapacağım yere gittim görüştüm 11 senelik tayinci arkadaş sadece alay komutanına (tunceli tuggeneral) komutanın diyeceksin amirine amirim diğer bütün rütbeliler ismi ve rütbesi ile hitap edeceksin dedi.
-
@joker benim olduğum yerde lojman çok da bekarım diye bana lojman düşmüyormuş. Ama misafirhan3 de de buzdolabı falan filan hepsi mevcutmuş
-
Eveet günaydın arkadaşlar ben sizi biraz bilgilendireyim..
Şehir dışından geldim dün gidip katılışımı yaptım öncelikle tebligatı umursayan yok..önemli olan atama merkezinden onaylanmış olmanız..yani arayıp onaylandığınızı öğrendikten sonra geleyimmi dediğinizde gelin diolar direkt..gerekli evraka gelince ben VHKİ olerek yerleştim sgk sicil numaramı başlatırken diploma fotokopimi istediler bu yanınızda bulunsun hani daha sonrada evrak tamamlanabiliyo ama bulunursa uğraşmazsınız..birimlerimiz belli olmuş mesela ben saymanlığın VHKİ siyim..daha sonra ilk gün içerisinde 7-8 sayfalık aile durum bildirimi mal bildirimi vs gibi formlar var 4er nüsha bunları dolduruosunuz ama hani her boşluk dolu dolu bilgiyle dolmak zorunda deilmiş çünkü daha bu şekildee çokk eksik bilgi belge isterler zamanla tamamlanır önemli deil dediler..sonra anlaşmalı oldğu garanti bankasına gidip kampüsün içinde tabi ordan hesap açtırıosunuz..yani olay bu.. ilk gün başka bişi yok amiriniize de nasıl hitap edeyim die sorup ona göre hitap gerekiomuş...servis mevzuna geliince benimde canımı sıkan şey sabah 7 buçukta tüm servisler kampüste olacak sekilde size alıolar..akşammmm sıkı durun paydos tamı tamınaaa 5:30 evet yanlış duymadınız..5:45 te de servisler haraket ediyo..işte böle bir an önce arayın onaylamdıysanız geleyimmi deyip gelin.. -
@vhkinş teşekkürler hocam maaş durumu belli mi
-
@ersn rica ederim..15ide yattığını öğrendim ama maaşa yönelik tam bi bilgi alamadım sadece nezaman yatar demistim oda ilk bi on gün içinde bir kısım bu ilk maas biraz fazla oluomuş ya o fazlalaık ilk on gün içinde yatar dedi..sonra 15inde normal maaş dedi yani bekleyip görcez
-
@vhkinş cok tesekkurler bende vhki 38 asil beklemedeyim
Is tanimi nasil ortam cok mu gergin
Nerede oturuyosunuz kacta eve vardiniz ve sabah kacta aliyor servis
Simdiden tesekkurler -
@vhkinş yemekleri nasıl bide cepten mi yiyoruz
-
Ptt den istifa edip geçecem inşallah pişman olmam
-
@nötrino bekarlara lojman çıkmıyormuymuş heryerde mi böyle acaba
-
@vhkinş teşekkürler
-
@ank-sivilmemur sabah 7de alcak beni oturacağınız yere göre değişir tabi dönüsta kalkıs 5:45 yarım satte geldim ben..yapacağımız işe gelince yazı işleriyle uğraşcaz gelen yazıları önce amiri sonra durumuna göre ilgili yerlere tebliğ edecekmisiz bunlar kendi suztemleru üzerinden pcden olut elden gelenler içinde elden muamele yapcaz amire götürcez falan filan sıkıntısız kolay gibi görünüyo sorun yok yani işten yana korkmaya gerek yok
-
@ersn aynen cepten yiyoruz dostlar..ben ilk gün die dışarı götürdüler ama sıslal tesite pide zalonu ve de sulu yemek kısmı varmış fiyattlar oldukça ucuzz komik rakamlar yani dıyarıya göre öle dediler yemek sıkıntı olmaz..sadece sedvis ücretsiz
-
@nötrino öncelikli olmazlar anlarım da lojman çoksa boş durmasındansa çıkması daha mantıklı değil mi
-
@joker rica ederim
-
@vhkinş tesekkurler bayan memur cok mu
Ve giyimleri nasil bunu gozlemleyebildiniz mi -
@ank-sivilmemur vhki lerin nerdeysi yüzde 80i bayan sanırım valla servis alanında çıkışta gözlemlediğim kadarıla kotla bile gelinio kıyafette hani abartıp dikkat çekmeyecek şekilde heryey serbest sanırım ama çalıştığınz birimin durumu ve amirinizin sölediğine göre giyinilir hani özellikle bi dolap değistirme olayına gerek yok
-
@vhkinş hocam avukat var mı çalıştığınız yerde ne yapıyorlar