Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@vhkinş çalışma kapsamı olarak bir bilginiz var mı
-
@vhkinş anladim tekrar sagolun bi maas kaldi merak ettigim o da 3 bin olur sanirim oyak a da kesilince
-
@vhkinş maaşa ekstra 200lira ekliyorlar yemek için diye duymuştum.
-
@vhkinş teşekkür ederiz başladıktan sonra ayrıntılı bilgilendirme yapan olmadı sizden başka,uzmanlar hakkında bişeyler duydunuz mu yaptığınız işlerle aynı mı onların ilgilendikleri de acaba?
-
@joker benim birirmimde yok hiç bilemiorum malesef
-
@vhkinş teşekkür ederim
-
@nil rica ederim bende eksikliğini hissettiğim için size yardımcı dlmak istedim..benim birimde hesap uzmanları olacak iki arkadaş bu hafta gelcekmiş sanırım onların benden biraz daha ffarklo işleri olcakmıs illaki ama hani çalışan hali hazırda görmediğim içim neler yaptıklarını bilemiorum sonuçtü herkesin bir masası ve bilgisayarı oluo bunun üzerinden zaten yıllartır yapılan rutinlere dahil olup devam ettirmek esasında olayımız..sorun yada çok zorlu bi işle karşılayılacağını tahmiin etmiorum anladığım kadarıya aciliyet gerektiren pek fazla rutinde olmadığını anladım tabi kendimce ve kendi birirmimce o yüzden devlet işi nasıl yürürse yürüyecek şekilde
-
@joker ricaa ederim
-
@vhkinş Allah razı olsun başlamış kadar olduk.
-
@vhkinş hocam cidden sağolun çok yardımcı da oldunuz mesleğinizi başarılı mutlu huzurlu bir şekilde devam ettirmeniz dileklerimle
-
@vhkinş teşekkürler bilgiler için. F klavye Q klavye farkediyor mu,Q da biraz daha iyiyim de devlet daireleri de F e geçti.
-
@vhkinş
Detaylı bilgilendirme için çok teşekkürler. -
@vhkinş telefon iceri aliyorlar mi mesai saatlerinde kullanabilen var mi ogle arasi 1.5 saat bi de insallah aliyorlardir iceri
bunu sormayi unutmusuz -
@nil ne demek
-
@joker inş inş hepimizin öyle olur umarım herkesin yolu saymanlıktan geçiomuş sanırım..tek tek tünışırız bi gün
-
@fatihdor rica ederim..gördüğüm klavyeler hep f ti ama çözeriz kısa zamanda hızla işimiz çok ta yok gibi ama bilemedim🤫
-
@sifu rica ederim ne demek kolay gelsin herkese
-
@ank-sivilmemur evet arkadaşlar ben tlfla giriş yaptım zaten sonraki günler servisle geliosunuz unutluşum söylemeyi
-
@ank-sivilmemur öğle arası 1 :30 aynen
-
Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 36.maddesine göre lisans mezunu olanların 9/1den memuriyete başlayacağını fakat bazı lisans bölümlerinin bir derece yükselterek 8/1den başlanabileceğini yazmış Örneğin mühendislik fakültesi mezunları,bu konu hakkında bi bilginiz var mı ?