Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
ç. İlân edilen unvanlar için, unvanların karşısında belirtilen öğrenim düzeyi şartını, 2016 KPSS tarihinde adayların en son mezun oldukları okul düzeyi olarak sağlamak ve 2016 KPSS'ye bu öğrenim düzeyinden girmiş olmak.
2016 haziranda mezun olanlar başvuramiyor mu ben sanki öyle bir anlam çıkardım -
@büşraa kötü sayılmaz hocam. Tam anlamıyla bir kariyer meslek sayılmaz ama maaş açısından normal memurluklardan yüksek. 3 bin üzerinde bir maaş alınabilmekte.
-
Düşünen arkadaşlar hangi kadroları yazıyorlar, fikir teatisi yapalım..
-
@eomer sivil memur emir komuta zinciri içerisinde olmaz kardeş nitekim rütbesi yok
-
@kazm tırnak içinde yazmamın sebebi dolaylı yönden bu durum oluşması.Yoksa direk emirden bahsetmiyorum.Katı disiplin anlayışını askerliğimi yaptığım sırada sivil memurlarda da gördüm,anlatmak istediğim bu.
-
@eomer yedek subay olarak askerliğimi yaptım ve teğmen rütbesi ile terhis oldum olurda ben kazanırsam bu memurluğu astsubaydan emir mi alıcaz
-
Kpss bilgilerini girmekte sıkıntı yaşayan bir tek benmiyim acaba?
-
@kazm kastettiğim direkt emir değil aşırı disiplin hali.Benim gözlemlediğim bu şekildeydi.Siz daha içindeymişsiniz olaya daha vakıfsınızdır.Tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar yararlansın.
-
Arkadaşlar bir konu hakkında sorum olacak. Biz bu kadrolar için diyelim tercih yaptık ve kazandık kpss puanımızı başka alımlarda kullanabilir miyiz? Yoksa tercih ettikten sonra puanımız yanar mı?
-
@noname13 aciktan alim oldugu icin puanin yanmiyor diye biliyorum. Sadece merkezi atamada atanirsan o puani tekrar kullanamazsin.
-
@noname13 tekrar kullanabilirsiniz, çünkü merkezi atama değil.
-
@antimülakat hocam puanlar nasıl kapatır bi öngörünüz var mı
-
@karmin evet bi sorun var gibi. Ilan ilk yayımlandığında girdim Yds puanı istiyordu, ilanda suan öyle bisey göremiyorum. Şu durumda yds puani gerekli mi değil mi
-
@büşraa çok yüksek olmaz. KPSSP3 puanlarında çok yüksek puanlı olan kişi sayısı fazla kalmadı. 82 puan üstü herkesin şansı var diyebiliriz.
-
@ebruuu Teşekkür ederim.
-
@burcuburcu Teşekkür ederim.
-
Başvuruyu tamamladım, hakkımızda hayırlısı..
-
Uluslararası ilişkiler bölümüne özel ilan açmışlar. p03 en az 60 puan + Ydsden en az 80 istiyor
Uluslararası ilişkiler ve andlaşmalar uzmanı , ne iş yapar , ne kadar maaş alır , meslek hakkında bilgi verebilecek birisi var mı ?
@Antimülakat @pareto_wilfredo -
-
@antimülakat tşkrler hocam. Sanırım 657 kadrolu ve sözleşmeliler basvuramıyor