Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@irmak gecen sene 10 ar cumle ceviri seklindeydi ilanda da oyle yaziyodu. Bu sene bir metnin cevirisi diyo. Paragraf olabilir yani bilmiyoruz bunu
-
@shady1 çok tşk ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@aday-memur İngilizcenin biraz varsa geçebilirsiniz bol bol kelime bakın
-
Arkadaşlar bir şey soracağım yeni kapandım sınav başvurusundaki fotoğrafım başörtülü ve sınava da öyle gireceğim ama nüfus cüzdanımdaki fotoğrafta başörtülü değilim. Sınava girerken sıkıntı çıkarırlar mı? Yeni kimliğin gelmesi 1 ay kadar sürüyor yetişmez yani
-
@hunat bence sorun olmaz ama içim rahat etsin dersen nüfus müdürlüğüne git ve kimliğimi kaybettim yenisine başvurdum geçiçi nüfus belgesi istiyorum de. Geçici kimlik belgesiyle gir bir arakadaş benzer bir durum yaşamıştı aleste kabul ettiler.
-
@jbsay geçici kimlik belgesi çok mantıklı teşekkür ederim
-
@hunat yeni kimlik 1 hafta sürmedi, ehliyet de öyle bir şeydi. Kapanma açısından sorun çıkmaz ama arkadaşın dediği Geçici de mantıklı.
-
@impressiveunit başvuru yapılan yerdeki yoğunluğa göre değişiyor zaten 1 haftada da gelse sınava yetişmiyor yine. Siz de sorun olmaz deyince rahatladım sağolun
-
Yıldız Teknik Üniversitesi nin misafirhanesi Davutpaşa Kampüsü ne yakın mı, bilen var mı?
-
acaba hangi metro durağında inmemiz gerekiyor?
-
murakıplık için bakılabilecek makaleler kaynaklar neler olabilir sizce. kısaca olayların özetlendiği kaynaklar varmı elinizde.
-
en son yapılan sınavdaki hukuk soruları ne kadar zor ya böyle vaka mı soracaklar acaba bu şekilde yapılırsa hukuktan geçemem ben sanırım ya da bana mı zor geldi anlamadım. 2015 hukuk soruları daha iyi bilgi sormuşlar
-
bir de bddk hukukta fazla zorlamıyor genel şeylerden soruyor demişlerdi bu sorular ne be böyle
-
@gerha ticaret hukukunda biraz detay vardı. İcra İflastan soru gelmemişti o yüzden bekliyorum bu sınavda.
-
@impressiveunit teşekkür ederim genel isletme notlarina bakacaz o zaman
-
Bu klasik sınavlarda özellikle hukuk ve birazda maliyeden korkan bir tek ben miyim yazdığımız şeyin ne kadar detaylı olması gerekiyor , puanlama neye göre her soru için kilit kelimeler belirleniyor onları yazana tam puan mı veriliyor fazlasını yazana ekstra bişey verilmiyor mu deli sorular :))
-
@maxmin ne yazarsan yaz hep eksik kalacak gibi geliyor.
-
@maxmin tek değilsin bence çoğumuz öyle düşünüyoruz sırf klasik sınav deneyimim olsun diye gireceğim sınava
-
@mrbrktk Davutpaşa - yıldız teknik üniversitesi diye geçiyor durak ismi zaten
-
@hunat ben de aynen klasik sınavon mantığını bilmek için bir sınava girmek lazım