Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@impressiveunit Gözümde canlandı koskoca mazi
-
@atiba yine giriyo musun sinava
-
@iyimser16 nickiyle karakteri bu kadar uyumlu birini gormemistim hocam cuk oturmus
-
@av-ssualp eyv hocam sağollasın şu işzikikte gerginlikte ters ters konuşup milletn canını sıkmaya ne gerek kardeşim yaa
-
Merhabalar arkadaşlar. Murakıplık ve bankacılık alanında en yüksek sıralamam 2850 sizce başvurulur mu? Bir de hangisine başvurmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim
-
@123321 bankacilik daha dusuk kapatiyo dostum sansini dene derim
-
@shady1 Teşekkür ederim dostum
-
@123321 bence ikisi de gelebilir murakıplık da 700 kişi çağırıyor sonuçta hangisini istiyorsanız ona başvurun bddkda murakıplığın daha iyi olduğunu duymuştum
-
Bddk da murakıp asıl işi yapar ama uzman ve murakıp aynı maaşı alıyor malesef.
-
Bddk uzmanligina basvurmak istiyorum ama 140 kisi cagirilacak sayi cok az murakipliga göre. Sizce kaca duser bddk uzmanlik arkadaşlar
-
@kartel06 ... Buna istinaden dava açan Murakıp Yardımcıları davayı kazanarak yüksek ücreti yeniden haketmişlerdir. Aslında emsalen uzmanların da yararlanması gerekmekle birlikte şu an için sorunlar tam olarak çözülebilmiş değildir. ...
İnşallah ilanlar bu şekilde devam eder, fazlalaşır da maaşı tek dert olur. 2017 KPSS mağduriyeti unutulur.
-
@shady1 yok bu sene kısmet degılmiş
-
yuzumuz gulmeyecekmi hic acaba puan bilgi hersey ok bu ingilizce bitirdi beni.. ztn istanbul disina gitme luksum hic yok neyapilir bilemedim.. varmıdır 1ayda ing icin yapilabilecek birsey
-
@goodwill alan derslerini rahat hallederim agirlikta bir ay ingilizce calisirim derseniz etrafinizda ingilizce bilen biri illa ki vardir onun dogru yondermesiyle halledebilirsiniz diye dusunuyorum...ayrica gecen sene cok yuksek puanli olan ingilizcesi zayif olan arkadaslar basvururken uzmanlik sinavi murakipliga kiyasla kolay sorulari belki alandan cok yuksek alirsak ingilizceyi tamamlarlar niyetiyle uzmanligi tercih etmislerdi cunku gecen sene haric onceki senelerde oyle olmuş soylentisi vardi bu taktikte aklinizda olsun belki işe yarayabilir
-
@nameless, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@goodwill alan derslerini rahat hallederim agirlikta bir ay ingilizce calisirim derseniz etrafinizda ingilizce bilen biri illa ki vardir onun dogru yondermesiyle halledebilirsiniz diye dusunuyorum...
KATILIRIM
ayrica gecen sene cok yuksek puanli olan ingilizcesi zayif olan arkadaslar basvururken uzmanlik sinavi murakipliga kiyasla kolay sorulari belki alandan cok yuksek alirsak ingilizceyi tamamlarlar niyetiyle uzmanligi tercih etmislerdi cunku gecen sene haric onceki senelerde oyle olmuş soylentisi vardi bu taktikte aklinizda olsun belki işe yarayabilir
MALESEF HÜSRANA UĞRADILAR -
@goodwill hocam 1 ay içinde halledebilirim diyorsanız girin kendi ing. seviyenizi sonuçta en iyi siz biliyorsunuz biz ne söylesek boş olur ziraatin halkbankın vs.sınavlarına girdiyseniz eğer onlardan daha zor bir ingilizcesi var bddknın ona göre hazırlanın yapamam diyorsanız bilmiyorum belki yakın zamanda girebileceğiniz başka sınavlar varsa onlara odaklanın zaman kaybetmeyin
-
@nameless evet esim var ydssi 95 ama yapamazsin diyor puanim yuksek sayilir yani kimsenin de hakkina girmek istemiyorm belki benm yerime yapacak biri girer. hayirlisi diyelim. tek istegim bir cikis kapisi
-
@gerha odaklanma konusu ztn buyuk problem 4 saat calisiyorm ki bu baana gore cok az guy mulakattan sonra yeni basladim calismaya.. yapabilecegimi inan dusunmuyorm bi cok kez ing kursa gittim ama olmuyor.. teşekkur ediyorm umarim sizler icin hayirlisi olur
-
Daha yeni bitti dedik tekrar başladı, Arkadaşlar sınavda özellikle ingilizce sınavını bekleyin çevirebildiklerinizi çevirin gibi şeyler söylendi fakat en azından murakıplık ve kendi arkadaşım uzmanlığa girdi ingilizceden geçemedi, bu şekilde yardımcı olduklarınıda duymadım - okumadım o yüzden şüpheniz varsa çok vasatım diyorsanız girmeyin. Avrupa Merkez Bankası vs. gibi kurumların ingilizce çevirisi vardı sınavda. Ben bu sene murakıplık mülakatından elendim, ahdım var o insanlar ordan emekli olana kadar yada sınava belli sayıda girme şansı koyana kadar bu sınava girip mülakattan elenmeye devam edicem. Girecek herkese başarılar.
-
BDDK murakıplığı ile bankacılık uzman yardımcısının sınav konuları ve sınav başvuru türleri aynı ama bddk iki günde bankacılık uzmanlığı bir günde yapılacak acaba ilanda yanlışlık olabilir mi? kararsız kaldım hangisine başvurma konusunda