Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Bu ileti kaldırılmıştır!
-
Zaten kurumun naptığı belli 35 kişilik murakıp ilanına çıkarken sırf başvuru sayısı fazla olsun havuz geniş olsun diye çıkıyorlar. En baştan belli alıcakları sayı 8-10 sırf olmaz diyip başvurmayanlar masrafa değmez diyenler gelsin diye yani.
Adım gibi eminim ki 35 kişi mülakatta atomu parçalayıp uzaya roket göndersede alınmaz yine 8-10 kişi alınır -
@jarvis Benim 3 dersin hepsi bekledigimden dusuk gelmis. Sadece ingilizce bekledigimden az biraz yuksek gelmis.
-
40lık iktisata 65 verip, 80 90 lık hukuk kağıdına 45 vermek nedir valla iktisat 40 alsaydım da yine kazanamasaydım hiç koymazdı.
-
90-95 beklediğim muhasebeye 65 vermek nedir diğerlerini söylemiyorum bile 80 civarı beklerken 40-50-60 vermişler.
-
@thorstein-veblen bu nedir anlamadım gerçekten Kaç kişi var böyle beklemediği gibi alan baksanıza .Bizde mi bir sıkıntı var yoksa okuyanlarda mi .Hele arkadaşın yazdığı iktisattan 40 beklerken 65 hukuk 80-90 beklerken 45 ..cidden oldukça tuhaf ....
-
aranan olmuş mu ?
-
@pow3rtech biz de hukuk bilmiyo değiliz ama damlar dalga gecer gibi bi puan vermisler.
-
Bankacılık uzmanlığı için de 2 hafta bekletmezler umarım.Murakıplık mülakatları beklenecekse işimiz var..
-
Arkadaslar Murakiplik mulakatinda ne gibi hangi konular agirlikli sorular soruluyor.hukuk soruluyormu.mulakat hakkinda tecrubelerini paylasip aydinlatacak bir arkadas varsa simdiden tesekkur ederim.
-
@ricardo46 murakıplık değil ama, hukukta çok yoğun geçti bir saate yakın , kanun önümüzde onlar sordu biz cevaplayıp yorumladık, önceden hazırlanmış kağıtlarda yazılı sorular ve ayrıca spontane gelişen sorular gelmişti, oldukça yoğundu, iyi çalışın derim , alandan çok soru geliyor
-
@criminalawyer bu yazılıdan bir önceki mülakata mı girmiştiniz?
-
Merhaba arkadaşlar ,
Geçen senelerde tüm branşların kazananları beraber mi açıklanmıştı?
Güvenlik soruşturması ne kadar sürüyordu ?
Teşekkürler. -
@snali çok görüyorum zaten forumda cevabı olan soruların sorulduğunu, size sert yazmış olacağım gerçi sadece. Aslında "forumu araştırırsanız bulurdunuz" yazar veya zaten ben de cevabı vermezdim. Belki özel durumunuz, bebeğiniz, hastanız vardır diye söyleyeyim ama üniversite mezunu olarak araştırmanızı beklerim. Hayır, aralarında en az 2 hafta olması lazım ve aynı bu sırada açıklandı diye hatırlıyorum. Güvenlik soruşturması Mayıs mülakatı ardından Eylül'de açıklanmış olmalı. Bir önceki sınav da forumda var lütfen arada bakınız.
-
@waitforit Araştırma kısmı için baktım sormadan önce ama gözden kaçırmışım heralde , çok teşekkür ediyorum cevap için
-
uzmanlık sonuçlarını bu hafta açıklarlar mı acaba?
-
Bankacilik uzm yard aciklanmis herhalde
-
Bankacılık Uzman Yardımcılığı açıklanmış arkadaşlar
-
@snali 27 kişi alınacak ve 27 kişi sınavı geçmiş. 10 kişi anca alırlar heralde.
-
@duryy tabi vmy gibi olursa.