Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@criminalawyer dayısı yok diye mi ? Demek istedim akıllı telefon malum yanlış yazmış
-
RESİM NASIL YÜKLEDİNİZ ?????????
-
Bankacılık uzman yardımcılığı soruları daha kolay denmiş murakıplığa göre ingilizce içinde mi geçerli bu durum ? Başvuru anında bilgi alınabilecek 2 kişi kısmının önemi nedir
-
@maxmin ben İngilizce sorularının herkes için aynı olduğunu düşünüyorum. Okurken de aynı şekilde okunmuştur. Vardı her şeyi geçip yabancı dilden kalan. Almanca ve Fransızca belki 20-25 kişi girecek toplamda, BDDK Uzm. Yard. sınavındaki 2 kişi için Fransızca sorular değişmez bence.
-
@meltemgüler son aşamaya kadar ki 4. aşama (ileri-ileri-ileri) diye hatırlıyorum gelin. Orada foto için ayrıca bildirim alınca yüklersiniz (zaten formu onaylamaya izin vermez isteseniz de). Ayrı bir yerde dosya yüklemeniz bunun da photo resize tarzı online bir şeye veya direk bilgisayarda küçültülerek yapılacağını eklerim.
-
Basvuruyu yaptık belgeleride gonderdik bakalim hayırlısı herseyin... Ingilizceye calismak lazım.
-
@ilkhedefsgk hayirli olsun hangisine kac puanla basvurdunuz?
-
@maxmin ingilizce aynı diye biliyorum ben
-
@maxmin o 2 kişiyi mülakat aşamasında arıyorlar diye hatırlıyorum geçen seferki alımdam
-
@shady1 tesekkurler BDDK uzmanlığı p40 100 puanla basvurdum
-
@impressiveunit hocam peki hangisini önerirsiniz bankacılık uzm yard hakkında çok bilgim yok burayı okuyunca herkes murakıplık dışındakilere başvuruyor gibi geliyor neden
-
@gerha hocam peki önemi nedir millet referansını mı yazıyor yani buraya , 1 kişi yazsak ya da boş bıraksak etkisi ne olur
-
“taahhütlü, iadeli taahhütlü, acele posta servisi gibi yollarla” ibaresi var. Kargoyla gönderimler başvuruda kabul edilir mi arkadaşlar bilginiz var mı?
-
@maxmin Hocam bilgi alınabilecek kişiler zorunlu alan mı?
-
@maxmin hocam puanların hepsine yettiğini düşünerek varsayım yapıyorum (yoksa risk sizin): İngilizce pek yoksa (YDS puanı falan boş, çeviri yaparım ve 60 da alırım kadarlık çalışabilir misiniz?) hiç başvurmayıp başka ilanlara... Az ise alan halletti iseniz bu sürede ve zor soru sorun değilse murakıplık (maaşı da yüksek olan), alan da yok hala ise bankacılık, eğer daha önce İşletme çalıştı iseniz BDDK uzmanlığı veya bankacılık bence.
Bence referans yazmaya çalışın. Ben yazmam hiç (hiç bir sorun bulunamayacak yabancı hocalarım ve iş arkadaşlarım dahil) ve mülakat kazanmışlığım yok daha.
-
@maxmin akraba hariç çalışan/okuyan herkes yazılabilir, hocanız olmak zorunda değil. Arkadaşınız, komşunuz (çok önermemekle birlikte) gibi telefonu açıp bilgi alabilecekleri birileri lazım onlara.
Ben paralı referans ile üniversiteye giren gördüğümden beri bir gıcığım bu duruma. Bir tek yüksek lisans için yazıyorum.
-
neden bu forumda murakıplığın sınavı zor diğerlerininki kolay gibi bir algı var anlamadım ama bence hepsi aynı derecede zorlukta zaten eski sınav sorularından anlaşılıyor bu durum hatta çıkmış sorulara baktım murakıplığın iktisat bölümü daha kolay uzmanlıkların ise hukuk soruları bana daha zor geldi. bence çalışmalarınızı ona gören yapın nihayetinde klasik sınav ve bddk sınavı kolay olması beklenemez bir de puanlama konusunda çok cimri olduklarını da göz önüne alarak çok sıkı hazırlanın
-
@maxmin hocam önemini bilemiyorum vardır elbette bir önemi benim arkadaşım iş arkadaşlarını yazmıştı birini aradılar
-
@gerha diğerleri biraz daha kolay ama tabi bankacılık ya da BDDK çok kolay demek değil. Bir de murakıplıktaki muhasebe azıcık daha işlemli, İstatistik ve ekonometri ile finansal yönetim soruları daha zor (seçenek ile yapmamak da mümkün olabiliyor tabi). Ama evet, acayip bir farkları yok. Yine de biri aynı bilgi ile 55 ile diğeri 70 olabilir.
Puanlamada size katılırım.
-
Sadece Dilekçe gönderiyoruz di mi? Başka bir evrak yok