Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@wickselll 85'le murakıplık çok kolay gelir
-
@shady1 hocam bu bankacılık uzm yardımcılığının farkı nedir ? Maaş özlük vs ne gibi farklar var murakıplık ile sınav olarak sorularıda daha mı basit kaçla kapamasından ziyade neye bakmak lazım başvururken
-
@gerha Dostum önceki yıllara göre öyle görünüyor ama 7 puan türü olması ve daha alımların başlarında olmamız epey sıkıntı yaratmaz mı? Benim fazla fikrim yok ilk senem daha,acemiyim...
-
@wickselll ben murakıplığın 85 üzerine çıkacağını düşünmüyorum geçen alımda da 83le kapatmış zaten bankacılık da 82 arada pek bir fark yok ayrıca son alımda 2015 2016 olmak üzere 2 yılık puanlar kullanılmış bu yıl sadece 2017 puanları geçerli bir de bu posta gönderme olayı falan da olunca çok yüksek kapatmaz diye düşünüyorum
-
@maxmin hocam meslek tanitiminda aralarindaki farklar mevcut ordan bakabilirsin. Bu biraz da ne istediginle alakalidir. Uzmanlik ve mufettislik cok farkli kariyerler aslinda. Bakma kimsenin beğenmemezlik yapmamasina bunlar hep işsizlikten kaynaklaniyo .
-
@wickselll başvuru sayısına bakarsak murakıplık daha mantıklı dostum.
-
Arkadaşlar evrağımı bugün son dakika yolladım sistem kapandığından kadın aldı fişi fakat yarın işlem yapacam dedi bende mutlaka iadeli taahhütlü ya da aps ile gidecek aksi halde kabul etmiyorlar dedim.. Fişte aps seçeneği yoktu size mesaj gelecek işte falan dedi.. Ben evrağı kargoladım posta fişi mi istemem gerekiyordu.. Anlamadım hiç bişey yorum yapabilecek arkadaş var mı
-
@reagan normal kargo şirketleri ile gönderemiyor muyuz ben öyle göndereceğim
-
@criminalawyer hayır aps ve iadeli taahhüt sadece ptt de var
-
Arkadaşlar evrağımı bugün son dakika yolladım sistem kapandığından kadın aldı fişi fakat yarın işlem yapacam dedi bende mutlaka iadeli taahhütlü ya da aps ile gidecek aksi halde kabul etmiyorlar dedim.. Fişte aps seçeneği yoktu size mesaj gelecek işte falan dedi.. Ben evrağı kargoladım posta fişi mi istemem gerekiyordu.. Anlamadım hiç bişey yorum yapabilecek arkadaş var mı
-
Son aşamada başvuru formunu yazdır dediğinizde pdf olarak kaydediyor mu yoksa hemen yazdırıyor mu
-
@reagan kardeş ptt den mi yolladın, aldığın fişin başında AP ile başlayan bir barkod numarası olur. Normal posta ile yolladiysan kabul etmeyebilirler, bence sen yarın ptt ye git evrağını tekrar yolla APS ile
-
@burcuburcu ee öğretmenler o kadar almıyor ki ?
-
@accosator pttden yolladım.. Aps ve iadeli taahhüt seçeneği yoktu.. Görevliye söyledim zaten mesaj gelecek dedi.. Cuma günü yurtiçi kargoya gitmiştim ordaki görevli aps ve iadeli taahhüt olayı sadece ptt de var biz sadece mesaj yolluyoruz dedi.. Kafam karıştı ne saçma işler ya
-
@reagan kardeş olmaz olur mu, var ptt de, siz yarın sabahtan başka bir ptt şubesine gidin, sıra numarası almadan önce memura APS ile evrak yollayacağım diyin, o size sıra numarasını hangi kısımdan alacağınızı söyler. Evrağinızi kaydeden memur zaten size barkod numarası verecek. Bence tekrar yollayın risk almayın.
-
Arkadaşlar murakıplık ve uzmanlığın sınav konuları ortak değil mi? Yani uzmanlıkta da İngilizce'den sorumlu olacağız?
-
@wickselll evet, soruları İngilizce hariç farklı olacak.
-
Yani İngilizce ortak olacak ama alan bilgisinde murakıplıkta muhtemelen daha zorlu sorularla karşılaşacağız.Teşekkürler dostum.
-
@gencfenerli ek ders haftasonu kursu derken 5.5 tl alıyorlar.
-
2017/1 in puanları başlıkta var.Daha önce ki yıllarda murakıplık bankacılık uzmanlığının daima üzerinde mi kapattı? Önce ki yılları hatırlayan arkadaşlar vardır diye umarak sormak istedim.