Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@keymarsh aynen sadece dilekce
-
@shady1 teşekkürler
-
@keymarsh aliskanlik olmus bir suru evrak defil mi ? sinav ciktisi yok mu onayli diploma yok mu foto da mi yok filan diye düşünüyor insan
-
@shady1 ya bence bu dilekçe gönderme olayını başvurup da sınava gelmeyenler için yapıyorlar ki haklılar yani 200 kişi başvuruyor sınava sadece 50 kişi geliyor diğer girebileceklerin de hakkını yemiş oluyorlar böyle yaparak bir nebze de olsun bunun önüne geçebilirler belki
-
@gerha zaten öyle hocam. Gecen sene online basvuru aldılar . Herkes basvuru kimse gitmedi. Bu sene gitmeyen sayisi azalir ama yine de olur. Onayli diploma foto filan istese sayi az daha azalırdi saniyorum. Hatta diplomayi sadece noter onaylı kabul ediyorum dese bak nasi oluyo o zaman
-
84 ile bddk uzman yardimciligi icin sansim nedir arkadaslar
-
Arkadaşlar sınav başvuru formunu bulamadım linkini paylaşabilir misiniz? ???? Şimdiden teşekkür ederim
-
@irmak, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Arkadaşlar sınav başvuru formunu bulamadım linkini paylaşabilir misiniz? ???? Şimdiden teşekkür ederim
http://www.bddk.org.tr/websitesi/sinav_ilani/bddk_sinav_basvuru--.html
-
@shady1 tşk ederim çok
-
Arkadaşlar ben sınav başvurusunu yapamıyorum site sürekli hatta veriyor benimki gibi bu sorun karşılasan var mı?
-
Bddk uzman yardimcligi icin 84 puanla sansi varmi arkadaslar
-
@adam-simith tabiki de var hocam.
-
Arkadaşlar yalnızca 1tanesine mi başvuru yapabiliyoruz?
-
Arkadaşlar ekonomi alanında çeviri yapabileceğimiz bir site vs. var mı ?
-
@alicnplt94 saolun hocam
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Arkadaşlar yalnızca 1tanesine mi başvuru yapabiliyoruz?
Evet sadece 1
-
80 ile bddk uzman yard şansım nedir sizce 140 kişi çağırılacakmış umutlansam mı yoksa boşuna başvurmasam mı
-
@thequeenoftheguy üzülerek boşuna başvurma derim hocam yinede başvur belki gelir diyemeyeceğimiz bir puan bence biraz da gerçekçi olmak gerek
-
BDDK için 86 yla başvurmalı mıyım ?
-
Arkadaşlar geçtiğimiz senelerde bilişim alanından girenler nasıl sorularla karşılaştılar?Deneyimleri aktarabilirseniz çok sevinirim.