Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
ama belliydi böyle olacağı
-
@shady1 yanılmış olmama ilk defa sevindim herhalde
-
@shady1 hocam dusuk kapatacagi belliydi ama bu kadar kontenjan dolmamasini bile beklemiyordum demek ki issizlik var herkes basvurur gibi mantiga her sinavda girmemek gerekiyormus boyle bir sey olsaydi eximbank ta iyi maas vermesine ragmen 70 ile kapatmazdi..bence alimin istanbul ve sinavin iki gun olup klasik arti ingilizcede cok toleransli olmamasi gibi etkenler bu sonuca neden oldu
-
@nameless aynen öyle ayrıca gsb ile çakışmasını da ekleyelim. bu listenin yarısı da sınava katılmayacak eminim birisi ben mesela
-
Vay be 77.4 ile başvursam geliyormuş ama maalesef ingiliiççemiz yok.
-
"Bankacılık" alanı listesini bir ben mi göremiyorum
-
vay be üst kurul hem de bu işsizlikte bu kadar düşük kapattı. O değil de personel ihtiyacı var ve bu yıl ikinci defa alıma çıktı sınavın zorluk derecesi nasıl olur sizce?
-
75.1 ile sinava basvuran arkadasi kutluyorum
-
-
@caglacicek o liste de yayınlandı ama şu an gözükmüyor. 75 ile kapattı. Tekrar yayınlayacaklar sanırım.
-
@hunat hocam insallah dilleri yanmistir da bu sefer biraz kolay sorup biraz da puanlamayi normal yaparlar. Yoksa zorr. . .
-
@shady1 inşallah yoksa daha çoook çıkar ilana
-
Bbdk uzmanliga p20 85 puanla basvurdum ama olmadi saka gibi
-
Bu sinavlarin ciddi sinavlar oldugunu ve ingilizce farkinin oldugunu cogu kisi biliyor o yuzden basvuru olmuyor spk da son alimda listeyi dolduramamisti normal yani bununda dolduramamasi asil 88 89 la kapatir diyenler hayal dunyasinda yasiyo biraz
-
@merimeri hocam ben düşeceğini biliyordum ama max 79 bandında kalır diyordum 75 gerçekten sürpriz oldu
-
Arkadaslar onceki senelerde cikmis ingilizce paragraf ornegine bir yerlerden ulasma sansimiz var mi yahut elinde olan var mi? Ne ayarda soruluyor? İcerigi bankacilik uzerine mi yoksa guncel konular uzerine mi?
-
@kazm 75 olmasi tabiki surpriz ama murakiplik farkli zor bir sinav cogu kiside kacinmis bilenler:) girecek arkadaslara simdiden basarilar diliyorum
-
Bankacılık uzmanlığı ve murakıplıkta ingilizce kısmı ortak mı oluyor acaba?
-
@wickselll ortak olmuyor murakiplikta gecen yil 10 ingilizce 10 turkce cumle ceviri sordular bankacilikta 15 ingilizce 5 turkce cumle ceviri sordular
-
@merimeri, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@wickselll ortak olmuyor murakiplikta gecen yil 10 ingilizce 10 turkce cumle ceviri sordular bankacilikta 15 ingilizce 5 turkce cumle ceviri sordular
Çok teşekkürler hocam.İlanda paragraf deyince,bende cümle sorulduğunu bir arkadaşımdan duymuştum.