Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@duryy kuruma gelen 670 küsür başvuru varken sanırım 625 kişi listeye girmiş bu yanlış Kargo ya da imza atmamadan dolayı
-
@dikey isletme ilk defa gelecek, strategic dis cevre acisindan ... degerlendiriniz vb. Sorular gelecek.
-
@shady1 mülakat sorusu gibi oldu
-
Bilişimden girecek olanlar ne tarz sorular gelir? Burada birkaç kişi ilk sorular tanımdı demiş ne tarz tanım sorarlar ki ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
-
@keynesinabv oyle mi dersiniz... Oturum halinde yapilacak olmasi düşündürücü hocam
-
Dostlar bu davutpaşa kampüsü civarında uygun ücretli güvenilir apart,otel,pansiyon vs var mı ?
-
@shady1 hocam oturumlar arası mola var mı süre olayı nasıl veriliyor kaçta bitiyor bu sınav
-
@maxmin hocam ben şöyle söyleyeyim Bddk daha işe almadan adaylara değer verdiğini gösteriyor.Sınavda a4 ve kalem kullanımı sağlıyor ayrıca oturum araları yaklaşık 2 saat ve kumanya dağıtıyorlar.Sınav gözetmeleri oldukça nazik ve kurumda çalışan murakıp ve murakıp yardımcıları.
-
@keynesinabv
Yanlış kargo kadar saçma bir durum başka bir yerde yoktur heralde. Evrak eline ulaşmış işte yani ne önemi var neyle geldiğinin. Vicdanları nasıl kabul ediyo bunları anlamıyorum. -
@maxmin oturumlar 3saat civari sürüyor ogle arasi 2 saat filan oluyo yanlis hatırlamıyorsam hocam. Ikinci gun 3 oturum oldugu icin daha geç bitiyo ama.
-
Son yapılan murakıplık sınavında, merkez bankası bilanço sorusu ve 20 puanlık ıstatistik sorusu oldukça belirleyici oldu. Onun dışındakiler gayet yapılabilir düzeyde sorulardı. Muhasebede monografi sorulmadı sadece yevmiye maddeleri istendi. Mali tablo formülleri vardı bir de.
-
Arkadaşlar bankacılık uzmanlık sınavı tek gün olucak peki akşam kaç gibi biter tahminen
-
@aday-memur bende bankacılık alanına giriyorum tahminim 5-6 civarı biter. 4 oturum var sabah 2 öğleden sonra 2 oturum.
-
@arya teşekkürler. İngilizcede dertli olucam ama Başvuruların biraz suni olduğunu düşünüyorum belki sınav da kasmazlar diye kendimi avutuyorum
-
Sınava katılmaya hak kazananlar arasında dilekçesini çıkarmamış olan arkadaşlarımız da var bu yüzden sayı biraz daha az olacak
-
@aday-memur ne dilekçesi hocam? Yapmamız gereken bir şey mi var?
-
@donniebrasco üstad kayıt yapıp dilekçeyi yazdırmayan arkadaşlar yani kargolamayanlar var listede.. listede görünüyorlar ama sınava giremeyecekler diye düşünüyorum büyük ihtimal bi arkadaşım söyledi çünkü imzalı dilekçe olmadan sınav olmuyor.
-
arkadaşlar kalacak yer konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?
-
@aday-memur anladım hocam teşekkürler.
-
Sınavın nasıl olacağını neler sorulabileceğini inanın hiç kestiremiyorum klasik olması da korkutuyor aklıma bir şey gelmez diye :)) ing de makale / paragraf tarzı mı oluyor yoksa cümle cümle mi ?? Lütfen acil yardımmmm ???