Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@impressiveunit uzman yardımcılığı içiçn konuşuyorum monografinin çıkacağını zannetmiyorum.
-
@jarvis gecen sene uzmanlikta vardi monografi murakiplikta yoktu
-
@lex-fori benim hatırladığım monografi değil de gelir tablosu, dönem sonu, geçici mizan hani neredeyse monografi aslında ama kurallara uymadan da çıkabilir şekilde denilmişti.
-
bir de BDDK ne yapıyor ve nasıl etkiler, iktisat-maliye kısmı Uzmanlıkların ikisi de beklerim bir soru
-
BDDK uzman yardımcılığı kaç puanla kapattı arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
@salih1940 86.32
-
Geçmiş senelerde tecrübe etmiş arkadaşlar takriben Pazar günü oturumlar kaç gibi sonlanır,dönüş bileti almak için soruyorum da.
-
@lex-fori canım kardeşim geçen sene sınav 2 gündü. bu yıl tek gün
-
@jarvis PEKİ.
-
@barış-uysal yanlis hatirlamiyosam 6.30 filandi cunku pazar 3 oturum oluyo murakip için
-
ekonometri istatistik soruları nasıl oluyor acaba?
-
@lex-fori haksız mıyım ?
-
@shady1 Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.
-
Önceden sınava giren birileri bilgilendirebilir mi ? Hangi oturum kaç soru ? Kaç saat sürüyor ? Süre sıkıntısı yaşanıyor mu ?
-
@thorstein-veblen 6 -7 soru oluyo oturumlarda .seçmeli soru olabiliyo ve 3er saat oturumlar. Sure fazla bile geliyo hocam
-
Eyvallah hocam peki muhasebe monografi de kaç işlem oluyor genel geçici ve kesin mizan istiyorlar mı ?@shady1
-
@thorstein-veblen murakipta muhasebede sadece yevmiye kayıtları vardi bilanco mizan filan istemiyodu hocam
-
@shady1 hukuk nasıldı peki hocam ? Olaylı mı sorulmuştu ? Ve bu sene ki ilk alımda mı girdiniz sınava ?
-
@shady1 Teşekkür Ederim Dostum.
-
@thorstein-veblen evet olayliydi hocam