Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@impressiveunit hocam daha ne hatirlican yazmissin butun hukuk sorularini
-
ya bu sınav programı nedir acaba murakıplıkta. biz hangi gün ne sınavına giricez bunu bilen biri yokmu. sınav yerlerimiz iki günde aynı yerde mi olacak.
-
@hahamas sınav yerleri aynı yerde oluyor. Oturumlar hakkında gerekli olan bilgiler yarın mail olarak ya da sms yoluyla iletilir.
-
@erkan cok emin konustuniz siz kurumdan biri misiniz
-
@shady1 hayır, geçen sene de sınavdan bir gün önce mail olarak gelmişti bilgiler. Oradan biliyorum
-
@erkan teşekkürler hocam.
-
@erkan gecen sene oturumlar hakkinda mail geldigini hatirlamiyorum. Hesap makinesi getirin diye geldigini hatırlıyorum ama. Bence bugun mail gelmeyecek . Ancak telefonla öğrenebiliriz oturumlari
-
@shady1 evet arkadaşım haklısın geçen sene bilgilendirme yapılmadı kaç oturum olduğunu bile orda öğrendim. hukuk için aynı gün bitiyor. 3 oturum kamu hukuku özel hukuk ve ingilizceden ibaret. ve spk nın sınav sorularından kat be kat daha kolay
-
Geçen sene bilgilendirme yapıldı arkadaşlar. Ben kurumu arayıp da ogrenmedim yani.
-
Neyse, bugün bildirim falan gelmezse hedef konusu olmayayım ben öyle hatırlıyorum diyeyim. İsteyen olursa kurumu arayıp öğrensin garantiye alsın işini
-
Kurumu arayan oldu mu bugün hiç arkadaşlar ? Ben öğleden önce aradım bakan olmadı.
-
@thorstein-veblen ben de aradım bugün oturumları sormak için açmadılar sanki devlet sırrı verecekler o derece bi gizlilik
-
@gerha bddk nın genel yapısı bu zaten örneğin Sınav sonuçları döneminde de aranılan numaranın fişini çekip otomatik meşgule verdiriyorlardı açıklandıktan sonra mülakat değerlendirmesi sürecinde böyle yapmışlardı. Sevmiyorlar bilgi vermeyi.
-
-
Bari sms atsalar yarın her türlü öğreneceğiz gerçi şimdiden bol şans hepimize :)))
-
Yarın biz ne sınavına giricez bi allahın kulu bilmiyo mu şimdi. Çok saçma değil mi bu
-
Bütün adaylar kurumu protesto edip sinava girmesin
-
@shady1 hocam sen geçen sefer girmiştin sanırım ? Nasıldı oturum düzenleri ? Ve pazar kaçta biter tahminen ?
-
İktisat maliye finans muhasebe cumartesi
Hukuk ingilizce pazar olur geçen sene öyle olmuş. -
Ben ulaştım. Bilgi veremeyiz yarın sınav yerine geldiğinizde öğreneceksiniz dediler.